کد خبر:۷۴۱۹۱۹
۱۴ بهمن؛

همایش «طرح تحول و نوآوری در آموزش» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود

سومین همایش طرح تحول و نوآوری در آموزش، باهدف آشنایی مدیران و کارشناسان آموزشی و مدیران و کارشناسان ۱۴ بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سومین همایش طرح تحول و نوآوری در آموزش باهدف آشنایی مدیران و کارشناسان آموزشی و مدیران و کارشناسان دفاتر توسعه جهت آشنایی با برنامه‌ها و دستاورد‌های طرح تحول چهاردهم بهمن‌ماه در سالن ابن‌سینا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برگزار خواهد شد.

این همایش در دو بخش سخنرانی و پنل برگزار خواهد شد که در بخش اول به ارائه سخنرانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با محوریت اهداف همایش و نحوه استقرار دستاورد‌های طرح تحول آموزش دانشگاه اختصاص دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار