کد خبر:۷۴۲۱۵۳
یادداشت دانشجویی|

پالرمو و برجام در آستانه چهل سالگی انقلاب

در جلسه پالرمو که به روز دیگری موکول شد. یک سوال ایجاد می‌شود مگر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نمی‌دانند که موضوعی که باطل است، دیگر نیاز و جای فکر کردن دوباره‌ای ندارد؟

گروه دانشگاه محمدرضا شهرکی؛* در آستانه چهل سالگی انقلاب باید به فکر پالرمو، FATF، برجام و کانال‌های مالی اروپا باشیم یا به فکر این باشیم که در گذر از این چهل سال انقلاب اسلامی هستیم چه برنامه‌هایی برای ۱۰ سال آتی انقلاب داریم؟

در جلسه پالرمو که به روز دیگری موکول شد. یک سوال ایجاد می‌شود مگر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نمی‌دانند که موضوعی که باطل است دیگر نیاز و جای فکر کردن دوباره‌ای ندارد؟ در این برهه حساس، نام خود را به نیک در تاریخ ایران ثبت و ماندگار نمایید و تحت تاثیر غرب و غرب زده‌ها عمل ننمایید.

چه تضمینی وجود دارد که مشکلات پولشویی، قاچاق و... با پذیرفتن این موضوع حل شود؟! چه تضمینی وجود دارد مشکلات اصلی و عمده مردم در این تنگنای اقتصادی و معیشتی حل می‌شود؟

تضمینی مثل برجام؟! دنبال خود تحریمی هستید؟ این را داشته باشید که با تصویب آن، سه شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال خواهید برد. جمهوری اسلامی ایران را دچار عوارض درازمدت تصمیمات خود نکنید. عوارضی که ممکن است در پایان به مانند تومور بدخیمی شود که راه علاجی نداشته باشد.


محمدرضا شهرکی- دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار