آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۶۱۹
یادداشت دانشجویی|

مجمع تشخیص مصلحت نظام عامل مصونیت نظام از فتنه‌ها شود

مجمع تشخیص مصلحت نظام همانگونه که عامل مصونیت کشور از فتنه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان بوده، همچنان مواضع انقلابی خویش را حفظ کرده با عمل خویش اقدام انقلابی دیگری رقم بزند.

مجمع تشخیص مصلحت نظام عامل مصونت نظام از فتنه‌ها شود

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،سروش احمدی، در اداره اقتصاد کشور بن بست نداریم، مسئولین اقتصادی باید شب و روز نشناسند.امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و بسیاری از متخصصین امور اقتصادی، کشور ما دچار بن بست نشده است و راه حل وجود دارد. رهبر انقلاب در امسال و سال‌های قبل، بیشترین تأکید به دولت بر روی تلاش بی وقفه در زمینه حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی داشته اند که به معنای این است که دولت صرف نظر از تمام تحریم‌ها و مشکلات ایجاد شده، باید به نوبه خود، تمام تلاشش را داشته باشد تا مشکلات اقتصادی کشور حل شود نه اینکه تمام توجه و حمایت خود را بر رفع این مهم توسط طرفین خارجی به کار گیرد. عجیب است که دولت دکتر روحانی طی اقداماتی که تقریباً با فرمایشات مقام معظم رهبری، هیچ سنخیتی ندارند تلاش می‌کند مشکل اقتصادی را قبل از تلاش مضاعف خویش و همکاران گرامی اشان با استفاده از وعده وعید‌های آمریکایی و اروپایی حل کند. به همین دلیل تمام تلاش خود را برای اعتماد سازی برای کشور‌های اروپایی و آمریکا به کار گرفتند. برای نمونه می‌توان به امضای تعهدنامه مربوط به اف‌ای تی اف توسط دکتر طیب‌نیا اشاره کرد. امضایی که طبق آن‌ای ایران متعهد به اجرای تمام تعهدات مندرج در بند‌های چهل گانه اف‌ای تی اف شده است.

حال سوال اینجاست چرا بدون بررسی این طرح توسط مجلس و استفاده از نظرات شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام که روال قانونی این امور همیشه اینگونه بوده، این تعهد به طرف خارجی داده شد؟ تعهدی که نمی‌توان طبق مفاد آن در اجرایش، حق شرط منظور گردد و یا اینکه مثلاً تعریف تروریسم را که از نظر اف‌ای تی اف تمام نهاد‌های نظامی و امنیتی و اقتصادی همچنین اشخاص مهم کشور ما، تروریست شناخته شده‌اند، مطابق میل و نظر جمهوری اسلامی تغییر داد و مصادیق تروریسم را طبق قوانین داخل کشور مشخص داخل کشور مشخص کرد .

طبق این تعهدات ایران ملزم به ارائه اطلاعات ذینفعان از طریق طبق این تعهدات، ایران ملزم به ارائه‌ی اطلاعات ذینفعان از طریقشورای عالی مبارزه با پولشویی، در وزارت اقتصاد به سازمان اف‌ای تی اف است. کاری که منجر به اعمال تحریم‌های هوشمند آمریکا بر تراکنش‌های مالی شرکت‌ها و نهاد‌های داخلی و خارجی همکار با جمهوری اسلامی می‌شود. همچنین طبق مفاد این تعهدنامه، دولت جمهوری اسلامی باید اشخاص و نهاد‌هایی که از نظر اف‌ای تی اف تروریست شناخته می‌شوند را تحریم کند و به شرکت‌ها و بانک‌های حتی داخلی هم اجازه تراکنش مالی با آن‌ها را ندهد.

همچنین خروج از کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم که به سی اف تی معروف است، طبق قوانین آن کنوانسیون، به گونه‌ای است که از لحظه‌ای که جمهوری اسلامی تصمیم به خروج از این کنوانسیون بگیرد، یک سال بعد، اجازه‌ی خروج خواهد داشت.

حتی یکی از مدیران پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفته است: " این ادعایی که تبادل اطلاعات بین واحد‌های اطلاعات مالی برای نهاد‌ها و افرادی که در لیست تحریم‌ها قرار دارند، هزینه ساز خواهد بود، کاملا به جا و درست است.
 

سوالی که مطرح است این است که چرا دولت محترم در اجرای تعهدات ۴۰ گانه‌ی اف‌ای تی اف، نوعی عجله و سرعت غیر عادی را به کار بسته است و به صورت یکجا، تمام ۳۶ بند این تعهدنامه را بدون گرفتن مجوز از مجلس، دستوری و اجرایی کرده است؟

چرا دولت، هنگام امضای اف‌ای تی اف، به مجلس شورای اسلامی و نمایندگانش به چشم یک نهاد تشریفاتی نگاه کرده است؟

چرا وقتی دولت، سرانجام کشور پاکستان در قضیه‌ی اف‌ای تی اف را دید، در سیاست‌های خود تجدید نظر نکرد؟

چرا دولت محترم، به انعقاد پیمان‌های پولی دوجانبه و یا دیگر راه حل‌ها توجهی ندارد؟

چرا دولت و رسانه‌های وابسته به دولت، بررسی لوایح چهارگانه‌ی اف‌ای تی اف را که برای طی شدن روال قانونی اش، به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده شده، بررسی مجمع بر روی این لوایح را، امری غیر قانونی و یا زورگویانه و خلاف آزادی عمل دولت و مجلس، به افکار عمومی القا می‌کنند؟

چرا دولت، فقط به اعتمادسازی برای اروپا و آمریکا مشغول است و به حل مشکلات اقتصادی کشور با استفاده از روش‌های جایگزینی که به دولت از طرف اساتید و صاحب نظران، ارسال شده، نمی‌پردازد؟

اصلاً چرا باید امید دولت به اروپا باشد که بعد از هزار، اما و اگر، برایمان کانال اختصاصی مبادلات اقتصادی باز کند که به گفته‌ی رئیس کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی تهران، " هیچ کشوری در اروپا، هنوز میزبانی اس پی وی را نپذیرفته است و هیچ کشوری هم، هنکز نمیداند که با چه مکانیزمی، می‌باید اس پی وی را اجرایی کند؛ بنابراین شرکت‌های بزرگ اروپایی می‌دانند که نمیتوانند با ایران کار کنند و این یعنی هیچ! "

این حجم از فشار بر اشخاص و نهاد‌های مهم کشوری جهت تسریع تصویب لوایح در مجلس چه معنایی دارد؟ چرا طبق گزارشاتی، دولت باید به رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، به صورت غیرقانونی، فشار وارد کند تا سی اف تی‌ها و پالرمو‌ها و در نهایت اف‌ای تی اف در مجلس شورای اسلامی تصویب شوند و به صورت قانون، در دستورکار دولت قرار گیرند؟ حال آنکه دولت، از سال‌های گذشته، خود به صورت غیر قانونی، به اجرای این تعهدات پرداخته است که نمونه‌ی مشهودشم، طرز برخورد بانک‌های دولتی با قضیه‌ی تراکنش مالی با نهاد‌های جزو لیست اس دی ان، است!

چرا باید معاون وزیر خزانه داری آمریکا، هم نظر با دولت آقای روحانی، به طولانی شدن زمان بررسی اف‌ای تی اف و سی اف تی اعتراض کند؟ آیا دولت محترم، همصدایی مقامات آمریکایی را نمی‌بیند؟ آیا برایش اهمیتی ندارد که اگر همین شرایط ادامه پیدا کند، کشور ما، خودش با دستان خود، نهاد‌ها و اشخاص تحریم شده توسط آمریکا را تحریم می‌کند؟

چرا بعضی از اعضای محترم دولت تمام مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور را فقط به تحریم‌ها و بی اعتمادی اروپایی‌ها و آمریکا نسبت به ایران ربط می‌دهند؟ و سعی در القای مفهوم رسیدن به بن بست سیاسی و اقتصادی در کشور، به سران ارشد نظام و مردم ایران، دارند؟

مگرنه آنکه رهبری درباره‌ی تفکر رسیدن به بن بست و دست آویزی به مذاکره مجدد با آمریکا، فرمودند:
" کسانی که در داخل کشور این فکر را که مطلوب و محبوب دشمنان است ترویج میکنند، این‌ها خیانت میکنند " (۱۲/۷/۹۷)

چرا با وجود طرح سوالات بسیاری در افکار عمومی مبنی بر وجود و ارسال نامه‌هایی مثل نامه‌ای از طرف تعدادی از اعضای دولت به رهبرانقلاب و درخواست از ایشان برای ورود به روند بررسی‌ها در مجمع و یا سرعت بخشیدن به این امر، یا نامه‌ای از طرف سران قوا به رهبری مبنی بر رسیدن به بن بست سیاسی اقتصادی در کشور و نامه‌ای از طرف آقای عراقچی به رهبری مبنی بر لزوم عقب نشینی جمهوری اسلامی از مواضع خود در قبال کشور‌های منطقه و هم پیمانان جمهوری اسلامی جهت اعتماد سازی برای طرف‌های اروپایی و آمریکایی، دولت هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و آن‌ها را تکذیب نمی‌کند؟!

مگرنه آنکه رهبری فرمودند:
حضور منطقه‌ای جزو عناصر قدرت و امنیت ایران است و عقبه‌ی راهبردی کشور محسوب می‌شود، به همین علت، " دشمنان " با آن مخالف اند.

بنده به نمایندگی از سازمان بسبج دانشجویی، از اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهشمندم که همانطور که در طول سالیان گذشته، مواضع انقلابی ایشان، عامل مصونیت کشور از فتنه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان بوده، همچنان مواضع انقلابی خویش را حفظ نموده و دربرابر هجمه‌های ناجوانمردانه‌ی سازمان یافته، از طرف دشمنان نظام، مقاومت کرده و نقشه‌های دشمن را به نصرت الهی، نقش برآب کرده و برگی زرین در تاریخ کشورمان، با عمل انقلابی خویش، رقم بزنند.

سروش احمدی، مسئول سیاسی بسیج دانشگاه علم و فرهنگ
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار