آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۲۵۴۳
دبیر کانون انجمن‌های کارگری:

خودداری مخابرات از احقاق حقوق قانونی کارگزاران مخابرات روستایی

علی‌رغم آنکه یک قانون مصوب، ابلاغیه وزارت کار و حکم دیوان در راستای احقاق حقوق کارگران مراکز مخابرات روستایی است، اما این کارگران می‌گویند که مخابرات از پذیرش این قوانین استنکاف می‌کند.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی قربان‌زاده، دبیر کانون انجمن‌های کارگری مراکز مخابرات گفت: سال‌ها فکر و باورمان این بود که وقتی قانونی در مجلس مصوب شود قطعا ذینفعان از مزایای آن قانون توسط مسئولین اجرایی بهره‌مند خواهند شد، اما افسوس که بیش از یک دهه گذشت و قانونی که برای کارگران مراکز مخابرات روستایی همان کارگزاران معروف مصوب شد اجرا نشد.

وی ادامه داد: علی رغم آنکه ما کارگران مخابرات روستایی قانون الحاق ماده ٨٣ تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت را در دست داریم و مازاد بر آن نظر مشورتی مجلس پیرامون این مصوبه به وزارت تعاون کار اعلان و ابلاغ شد و در پی آن بخشنامه‌های ١٤ - ١٧ - ٢٨ و ١٢٨ - ١١٨ بابت قرارداد دائم و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل توسط وزارت کار صادر شد شرکت مخابرات نه تنها تمکین نکرد بلکه همچنان استنکاف و ایجاد چالش را در دستور کار خود قرار داد و علیه بخشنامه‌های صادره وزارت کار که برگرفته از قانون بود در دیوان عدالت اداری طرح دعوا کرد.

به گفته وی مخابرات با این روش حدود ٢ سال این قشر را از حقوق قانونی خود باز داشت و باعث نارضایتی این کارگران و خانواده هایشان شد و همچنین با تمرد جویی از قانون باعث ایحاد تحصن‌های کارگری نیز شد.

نماینده کانون انجمن‌های کارگری مراکز مخابرات یادآور شد: اکنون که در ابتدا سال ٩٧ دیوان عدالت اداری با صدور آرای هیئت عمومی و هیئت تخصصی مخابرات ایران را مکلف به اجرای قانون و بخشنامه‌های صادره وزارت کار کرده و شکایت‌های مخابرات در دیوان را مردود اعلام کرده با آنکه ٦ ماه از گواهی قطعیت این آرا میگذرد، مخابرات حاضر به اجرا و تمکین نشده است.

وی در پایان خواست تا کارفرمای مستنکف در برابر قانون سر فرود آورد تا بیش از کارگران این بخش آزار و اذیت نشوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار