
کد خبر:۷۴۴۴۹۶
سردار مهماندار در گفتگو با «دانشجو»:
پلیس تهران در یوم الله ۲۲ بهمن برای شهروندان تسهیلات ویژهای درنظرگرفته/ راکبین موتورسیکلت حق تردد بین جمعیت را ندارند
رئیس پلیس راهور تهران گفت: راکبین موتورسیکلت از حرکت در مسیرهای راهپیمایی خوداری نمایند، و چنانچه قصد شرکت در راهپیمایی را دارند در نزدیکترین محل مجاز وسیله نقلیه خود را پارک نموده و به خیل جمعیت بپیوندند.
سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با محدودیتها و ممنوعیتهای ترافیکی برای روز ۲۲ بهمن ضمن تبریک به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی بیان داشت: این پلیس تمهیداتی برای فراهم آوردن راهپیمایی با شکوهی اندیشیده است. از ساعت ۷ صبح تردد انواع وسایل نقلیه در مسیر خیابان آزادی و انقلاب ممنوع خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در مسیرهای منتهی به خیابانهای آزادی و انقلاب و مسیر اصلی راهپیمایی، از محدوده میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی ازساعت ۱۲ شب قبل پاکسازی انجام خواهد گرفت. توقف در فاصله ۱۰۰ متری حاشیه خیابانهای منتهی به مسیرهای راهپیمایی، ممنوع خواهد بود، و در صورت مشاهده، خودروهای پارک شده توسط عوامل پلیس اعمال قانون و به پارکینگ انتقال داده میشوند.
رئیس پلیس راهور در خصوص مسیرهای جایگزین برای تردد گفت: شهروندان از مسیرهای موازی و جایگزین با خیابان آزادی برای عبور و تردد خود استفاده نمایند.
سردار مهماندار در پایان متذکر شد: راکبین موتورسیکلت از حرکت در مسیرهای راهپیمایی خوداری نمایند، و چنانچه قصد شرکت در راهپیمایی را دارند در نزدیکترین محل مجاز وسیله نقلیه خود را پارک نموده و به خیل جمعیت بپیوندند، در صورت مشاهده حرکت موتورسیکلت در بین جمعیت، برخود لازم توسط عوامل پلیس صورت خواهد گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.