به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،جهان نیوز نوشت دولت دوازدهم با توجه به اتفاقات مختلفی که در کشور رخ داد، با ریزشهای جدی روبرو شد. بسیاری تلنبار و سرریز شدن مشکلات در بخشهای مختلف از جمله مسکن و شهرسازی، صنعت، بهداشت و... و عدم پاسخگویی مدیران سطح بالای دولتی در این زمینه را دلیل این ریزشها در دولت میدانند. جالب اینجاست که هر کدام از این مدیران که از دولت خارج شدند به جای اینکه پاسخگوی آنچه در زمان حضور آنان در این پستها بود، باشند به منتقد تبدیل شدهاند و ژست مطالبهگرانه به خود گرفتهاند.
امروز در حوزه صنعت مشکلات فراوانی بروز کرده است که از جمله این موارد را در خودروسازی به وضوح میبینیم. پس از گران کردن قیمت خودرو توسط شرکت سایپا در یک روز تعطیل بلافاصله وزیر جدید صنعت و معدن و تجارت اقدام به برکناری مدیرعامل این شرکت کرد اما مشکلات این صنعت هنوز پا برجاست. این در حالی است که از ابتدای دولت روحانی در سال 92«محمدرضا نعمتزاده» وزیر صمت دولت یازدهم بر صندلی این وزارت حساس تکیه زد که مطرح میکرد «همان طور که در بخشهای ورزشی مربی خارجی به کشور میآوریم در بخش صادرات نیز برای توسعه بازارهای صادراتی نیازمند ورود مدیران اقتصادی خارجی هستیم.»
جایگزین نعمتزاده در دولت دوازدهم، محمد شریعتمداری بود. رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی برهمان جایگاهی تکیه زد که نعمتزاده، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال 92 تکیه زده بود. اما این تکیه شریعتمداری چندان به طول نیانجامید و عملکرد کوتاه آقای وزیر، کار را تا استیضاحش پیش برد اما شریعتمداری چند روز قبلش استعفا داد و عزم وزارتخانه دیگری کرد!
در حوزه مسکن نیز این روزها شاهد افزایش سرسامآور قیمتها هستیم. وزیری که مخالف «مسکن مهر» بود و قرار بود طرح «مسکن اجتماعی» را کلید بزند بعد از چند سال با افتخار به اینکه یک واحد مسکن مهری افتتاح نکرده است از دولت جدا شد و حالا به منتقد دولت تبدیل شده است. مسکن که یکی از حوزههای پولساز و اقتصادساز است در این 5 سال با رکود شدیدی روبرو شد. حوزهای که حداقل 120 نوع صنعت وابسته به خود دارد و میتوانست چرخ صنعت کشور را به گردش در آورد حالا آنچنان با مشکل روبرو شده که مدیران نمیدانند جوابگوی کدام یک از مشکلات باشند.
در حوزه بهداشت و درمان نیز وزیر بهداشت طرح تحول سلامت را کلید زد. طرحی که افراد بسیاری از جمله «مسعود پزشکیان» نسبت به آن انتقاد کردهاند. «مسعود پزشکیان»، در نشست «چالشهای فراموش شده حوزه سلامت» در دانشکده علوم پزشکی مشهد گفت: «این طرح باعث شده که هم اکنون تمام بیمارستانها طلبهای چندین ماهه از بیمهها داشته باشند و از شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی ناراضی باشند».
وزیر بهداشت به واسطه همین طرح تحول سلامت از دولت با استعفا جدا شد و حالا مشخص نیست که پاستورنشینان چه کاری برای این مسئله انجام میدهند. به هر جهت مشکلات مضاعفی که در حوزههای مختلف اقتصادی، صنعتی، بهداشتی و خدماتی در کشور میبینیم میراث مدیریت برخی از مدیران دولتی است که با سرریز کردن این مشکلات از دولت جدا شدند و حالا منتقد و بعضاً طلبکار هستند. اما به نظر نمیرسد جدایی آنها از دولت، از این افراد سلب مسئولیت کند و استعفا سببساز فرار از پاسخگویی باشد.