کد خبر:۷۴۵۵۸۸

وزیر اقتصاد آلمان قرارداد با آمریکا در مورد خط لوله «نورد استریم ۲» را تکذیب کرد

وزیر امور اقتصادی آلمان گفت: کشورش هیچ نوع قراردادی با آمریکا در رابطه با موافقت با پروژه نورد استریم ۲ برای خرید گاز ال ان جی از این کشور ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پیتر آلتمایر، وزیر امور اقتصادی آلمان گفت: کشورش هیچ نوع قراردادی با آمریکا در رابطه با موافقت با پروژه نورد استریم ۲ برای خرید گاز ال ان جی از این کشور ندارد.

به گزارش رویترز، این مقام آلمانی که در کنفرانس آلمان- آمریکا در مورد بازار واردات ال ان جی در برلین سخنرانی می‌کرد، گفت: «قراردادی وجود ندارد.»

به گفته آلتمایر، آلمان ۳ روش دسترسی به انرژی را همچنان دارد: شامل افزایش تعداد تامین‌کنندگان گاز (شامل ال‌ان‌جی آمریکا)، احداث نورد استریم ۲ و تضمین ادامه ترانزیت گاز از طریق اوکراین پس از ۲۰۱۹.

وی خاطرنشان کرد: «قصد آلمان برای متنوع‌سازی تامین گازش کاملا از موضوعات دیگر مستقل است.»

همزمان وزیر امور اقتصادی آلمان امروز اعلام کرد برلین قوانین را برای توسعه زیرساخت ال ان جی تغییر خواهد داد و انتظار دارد که شاهد احداث حداقل ۲ پایانه ال‌ان جی جدید در شمال آلمان باشد.

وی افزود این اقدامات به افزایش امنیت عرضه انرژی به آلمان و متنوع سازی آن کمک می‌کند.

نورد استریم ۲ یک همکاری مشترک میان گازپروم روسیه و یک گروه از شرکت‌های انرژی اروپایی غربی است و این شرکت‌ها در رویای احداث خط لوله‌ای از روسیه به پایانه‌ای در شمال شرق آلمان از طریق یک خط لوله دریایی در بستر دریای بالتیک هستند. در صورت تکمیل این خط لوله، ظرفیت نورد استریم کنونی دو برابر می‌شود و امکان ارسال سالانه ۵۵ مترمکعب بیشتر از گاز طبیعی روسیه به کشور‌های اروپایی با دور زدن کشور‌های ترانزیتی اوکراین و لهستان فراهم می‌شود.

لهستان، دانمارک و آمریکا نسبت به این همکاری در احداث خط لوله انتقاد کرده و لهستان نسبت به تهدید روسیه برای امنیت انرژی اروپا هشدار داده است و آمریکا نیز امید دارد تا فروش گاز خود را افزایش دهد. دیپلمات‌های اروپایی پیش از این شرکت‌های اروپایی مشارکت کننده در نورد استریم ۲ را به تحریم تهدید کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار