يكي از معاني ولايت، پيوند و دلبستگي قلبي با رهبر است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، دکتر حدادعادل 11 مرداد ماه در ديدار با نخبگان جوان استانداري اصفهان با اشاره به رابطه نسل جوان ديروز و امروز با حاكمان وقت، اظهار داشت: جوانان نسل گذشته هيج اعتمادي و اعتقادي به حكومت نداشتند و آن را گماشته بيگانگان مي دانستند و ذره اي محبت به آن در دل آنها وجود نداشت، ولي اكنون وضع برعكس است.
مشاور مقام معظم رهبري با اشاره به تلاش ها و مجاهدت هاي امام خميني (ره) از شهريور سال 1320، اصل را حفظ نظام و انقلاب دانست و افزود: يكي از خصوصيات دوران جواني، آرمان طلبي و آرمان گرايي است و ممكن است افرادي با به رخ كشيدن آرمان ها و با وحشتناك جلوه دادن فاصله واقعيت تا آرمان ها، روحيه سهم خواهي و طلبكاري را به جوانان و دانشجويان القاء كنند و جنبش دانشجويي را با همين القائات در مقابل نظام تحريك كنند.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس در پاسخ به سئوالي در خصوص ازدواج جوانان گفت: من معتقدم اگر نيروي را كه ما صرف مبارزه با مفاسد اجتماعي كرديم، صرف ازدواج جوانان مي كرديم، بسياري از مشكلات حل مي شد و وضع به گونه اي ديگر بود.
وي يادآور شد، ما بايد در اين كشور با يك نهضت انقلاب گونه، ازدواج آسان جوانان را نهادينه كنيم و سنت ازدواج را به سنت نبوي برگردانيم.
حدادعادل با توصيه به نخبگان جوان اصفهاني مبني بر پيدا كردن راه هاي عملي در خصوص تسهيل ازدواج جوانان و ايجاد تحول در اين زمينه، خاطرنشان كرد: بسياري از سنت ها از جمله مخارج تشريفاتي و اينكه دختر بايد منتظر بماند تا كسي به سراغ او بيايد و امثال آن كه جزو شرع هم نيست، قابل نقد و بررسي است و مي شود با حفظ رعايت عصمت، عفاف و حيا به گونه اي ديگر عمل كرد./انتهاي پيام/