افزایش ۵۰درصدی ظرفیت بندر با بهره برداری از تجهیزات جدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۷۶۸
وزیر راه و شهرسازی:

افزایش ۵۰درصدی ظرفیت بندر با بهره برداری از تجهیزات جدید

وزیر راه و شهرسازی خواستار قوی‌تر و منسجم‌تر عمل کردن فعالان حوزه دریایی در شرایط تحریمی شد.
افزایش ۵۰درصدی ظرفیت بندر با بهره برداری از تجهیزات جدید
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی یکشنبه شب در حاشیه آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی، فنی و سرمایه گذاری بندر شهید رجایی بیان داشت: امشب بیش از ۲۰ پروژه دریایی و بندری به ارزش ۱۶۰۰ میلیارد تومان در بندر شهید رجایی بهره برداری می‌شود که این پروژه‌ها برای بیش از ۲۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه سهم سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه‌ها بسیار چشمگیر است، خاطرنشان کرد: بهره برداری از این پروژه‌ها به ویژه ۱۲ دستگاه جرثقیل کشتی به ساحل تخلیه و بارگیری کانتینر (گنتری کرین) باعث افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت کانتینری بندر شهید رجایی می‌شود. به گونه‌ای که ظرفیت بندر به ۵.۸ میلیون TEU افزایش خواهد یافت.

اسلامی تصریح کرد: بهره برداری از این پروژه‌ها ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بزرگترین بندر تجاری ایران را در زمینه‌های صادرات، واردات و ترانزیت افزایش خواهد داد.

اسلامی با تأکید بر اینکه در شرایط تحریم باید فعالان حوزه دریایی و بندری قوی‌تر و منسجم‌تر عمل کنند، گفت: ظرفیت‌های دریایی کشور متنوع است؛ ایران از ۵۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی در جنوب و شمال برخودار است که می‌تواند مشاغل گوناگونی را برای اشتغالزایی ایجاد کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار