آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۸۵۲

افشاگری مأمور سابق سیا درباره ارتباطات الجبیر با موساد

یک مأمور اسبق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا ادعا‌هایی درباره ارتباطات میان وزیر مشاور در امور خارجی عربستان سعودی و سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی فاش کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «فیلیپ جرالدی»، مأمور سابق «سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا» (سیا) و «اف‌بی‌آی» مدعی وجود برخی ارتباطات مخفی میان «عادل الجبیر»، وزیر مشاور در امور خارجی عربستان سعودی و سازمان جاسوسی موساد اشاره کرده است.

«جرالدی» در مصاحبه‌ای با خبرنگار پایگاه «اودیسی‌آنلاین»، نحوه شکل‌گیری اولین ارتباطات میان الجبیر و موساد را فاش کرده. جرالدی گفته که اف‌بی آی برای اولین بار در سال ۱۹۹۰ الجبیر را زیر نظر گرفت. در آن زمان، او سخنگوی سفارت عربستان سعودی در آمریکا بود.

چند سال بعد بود که زمزمه‌هایی از تلاش موساد برای جذب الجبیر به گوش می‌رسید. تحقیقات بیشتر در این خصوص نشان می‌دهد الجبیر هنگام تحصیل در رشته علوم سیاسی و اقتصاد در دانشگاه تگزاس شمالی روابط نزدیکی با یکی از هم‌دانشکده‌ای‌هایش به نام «کی آن متیوز» داشت. خانم میتوز ارتباطات نزدیکی با یک بازرگان اسرائیلی در آمریکا داشت و الجبیر را به تجار و شخصیت‌های یهودی معرفی کرد.

متیوز در بازجویی‌های دوستانه‌ای که اف‌بی‌آی اوت ۱۹۹۸ انجام داد افشا کرد که اولین ملاقات میان الجبیر و یکی از جاسوسان موساد اکتبر ۱۹۹۵ اتفاق افتاد. الجبیر که در آن زمان با مشکلات عدیده‌ای از جمله درگیری عاطفی با متیوز و بدهی مالی به تجار یهودی آمریکا دست و پنجه نرم می‌کرد چاره‌ای جز همکاری با موساد نمی‌دید. متیوز به دستور موساد روابط خود با الجبیر را قطع کرد.

قرار است فیلیپ جرالدی اطلاعات بیشتر در خصوص زندگی الجبیر و نحوه ارتقای او از سخنگویی سفارت به عنوان سفیر این کشور در آمریکا و بعد وزیر خارجه عربستان سعودی را در کتابی منتشر کند. انتظار می‌رود در آن کتاب، جزئیات بیشتری از ارتباطات میان موساد و الجبیر فاش شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار