یک شرکت امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با تحلیل تصاویر ماهوارهای نوشته است که سامانههای پدافند هوایی «اس-۳۰۰» سوریه احتمالا عملیاتی شدهاند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، یک شرکت امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی روز سهشنبه در گزارشی نوشت که تصاویر ماهوارهای از عملیاتی شدن اغلب سامانههای پدافندی «اس-۳۰۰» مستقر در سوریه حکایت دارند.
بر اساس گزارش شرکت «ایمیجست» (ImageSat)، تصاویر ماهوارهای نشان میدهند که از مجموع چهار سامانه اس-۳۰۰ مستقر در سوریه، سه سامانه عملیاتی شده است.
در بخشی از این گزارش آمده است: «تصاویر ماهوارهای از سه پرتابگر بررسیشده در زمانهای مختلف در سوریه، نشان میدهد که آنها احتمالا عملیاتی شدهاند.»
تابستان امسال یک فروند هواپیمای ترابری روس هنگام حمله هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه مورد هدف پدافند قرار گرفته و ساقط شد. مسکو پس از این حادثه رژیم صهیونیستی را به «عملکرد غیرمسئولانه» متهم و عنوان کرد که جنگندههای اسرائیلی برای در امان ماندن از پدافند سوریه، خود را پشت هواپیمای روس پنهان کردهاند.
در پی آن حادثه، ارتش روسیه به دستور «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور این کشور سامانههای راداری و پدافندی تازهای از جمله سامانه اس-۳۰۰ را در سوریه مستقر کرد تا تلآویو را از ادامه حملات هوایی به سوریه بازدارد. همان زمان گفته شد که عملیاتی شدن این سامانهها و آموزش نیروهای سوری برای استفاده از آنها، احتمالا چند ماه زمان میبرد.
تصاویر ایمیجست که مربوط به دو هفته پیش هستند، نشان میدهد که سه فروند از این سامانهها در وضعیت ایستاده و آماده شلیک قرار گرفتهاند.
رژیم صهیونیستی تهدید کرده که در صورتی که این سامانهها به سمت جنگندههای اسرائیلی شلیک کنند، آنها را هدف قرار داده و نابود میکند. «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی قرار است روز پنجشنبه این هفته برای آنچه او «گفتگو در مورد تلاش ایران جهت استقرار در سوریه» خوانده، به مسکو سفر کند.
این اولین دیدار رسمی نتانیاهو و پوتین از زمان ساقط شدن هواپیمای روس در سوریه خواهد بود.
خوب معلومه که حملات موشکی به سوریه از سوی اسرائیل فقط محض امتحان توان پدافندی سوریه و شناسایی محل های استقرار این پدافند و سامانه ها بوده که ان شاء الله حتما کارشناسان نظامی سوری و ایرانی به این نکته اشراف کامل دارند و تدابیر مقتضی رو برای مقابله با این خدعه انجام داده یا خواهند داد
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.