کد خبر:۷۴۷۹۱۲

سفر مخفیانه رئیس «ام‌آی ۶» به فلسطین اشغالی با محوریت ایران

طبق گزاش یک شبکه رژیم صهیونیستی، «الکساندر ویلیام یانگر» رئیس «ام‌آی ۶» طی هفته اخیر در سفری محرمانه به فلسطین اشغالی رفته و با سران اطلاعاتی این رژیم درباره برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی جمعه شب به وقت فلسطین اشغالی از سفر محرمانه اخیر رئیس «ام‌آی۶» انگلیس به تل‌آویو برای رایزنی درباره برنامه هسته‌ای ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه اینترنتی «آی ۲۴»، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که طی همین هفته جاری رئیس «ام آی ۶» انگلیس به فلسطین اشغالی سفری محرمانه کرده و با همتایان خود در رژیم صهیونیستی درباره «نقض احتمالی ایران از مفاد توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵» (برجام) صحبت کرده است.

طبق این گزارش، یانگر که روز دوشنبه هفته گذشته به فلسطین اشغالی رفته بود، با «یوسی کوهن» رئیس موساد و برخی دیگر از سران سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی دیدار داشت.

این رسانه صهیونیست مدعی شده، ارزیابی رژیم صهیونیستی آن است که ایران «در تدارک» برای انجام اقداماتی در چارچوب توافق ۲۰۱۵ (برجام) است، اما «هنوز تصمیم سیاسی برای گریز به بمب اتمی اتخاذ نکرده است».

در گزارش ادعایی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از «منابع اطلاعاتی غربی» آمده است که این موضوع در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ هم مورد رایزنی برخی حاضران در این نشست قرار گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است، ایران اخیرا در چارچوب توافق برجام تولید سانتریفیوژهایش را از سر گرفته و «در تدارک برای از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم است».

این رسانه صهیونیست، اقدامات کنونی ایران را «آماده کردن زیرساخت‌ها» به منظور آمادگی داشتن برای نقض برجام در صورت اتخاذ تصمیم سیاسی مذکور توسط مقام‌های این کشور توصیف کرده است.

انتشار گزارش ادعایی کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جمعه شب بریا چهاردهمین بار تایید کرده که ایران همچنان به تعهدات برجامی خود پایبند بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار