
کد خبر:۷۴۸۳۶۶
عاملی:
فناوریهای نوین و فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد/ غرب در موفقیتهای خود مدیون تمدن اسلام و ایران است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: توجه به فناوریهای نوین و فضای مجازی و ارائه ساده مفاهیم و داشتههای تمدن اسلام و ایران میتواند مورد توجه کمیته فرهنگ و تمدن اسلام قرار گیرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی،جلسه ۲۴۰ کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست علیاکبر ولایتی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
عاملی ضمن تشکر از فعالیتهای اعضا و به ویژه دکتر ولایتی افزود: خوشبختانه در این کمیته کار در حد ایده باقی نمانده است و به دستاورد منجر شده و حتماً باید فعالیتها و اقدامات کمیته با جدیت دنبال شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: جمع اعضای این کمیته متشکل از فرهیختگان این حوزه است و این موضوع میتواند به عنوان یک ظرفیت و قابلیت مد نظر باشد.
عاملی گفت: در بیانیه اخیر رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی» هم موضوع تمدن نوین اسلامی بهخوبی مورد توجه قرارگرفته است و یکی از مقدمات این کار شناخت میراث تمدن اسلام و ایران است.
وی افزود: حدود ۴ قرن است که تمدن غرب به عنوان یک نظامواره در قالب علم و فناوری مدرن، در جهان جا افتاده و بررسی چگونگی پایدار ماندن تمدن اسلامی در مقابل این تمدن غرب باید موضوع تفکر ما باشد.
استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: امروز و با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و در طلیعه دهه پنجم انقلاب اسلامی باید توجه به تمدن اسلامی ایرانی بیشتر شود.
عاملی گفت: موضوع سند ملی تمدن اسلامی ایرانی، موضوع بسیار مهمی است و باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی افزود: یکی از اندیشمندان غربی در پاسخ به سؤال من در مورد نماد شهر تهران گفت: حرم مطهر امام خمینی «ره» نماد شهر تهران است، زیرا انقلاب اسلامی و ایران دوره جدید بدون نام امام خمینی «ره» شناخته نمیشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ضعف محتوا در تمدن غرب به چشم میخورد و ما میتوانیم با طراحی الگوها و نمادها محتوای غنی تمدن اسلام و ایران را به جهان معرفی کنیم.
عاملی گفت: غرب در موفقیتهای خود تا حدود زیادی مدیون تمدن اسلام و ایران است و ما میتوانیم باز هم مرجع علمی و فکری جهان باشیم.
استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: فضای مجازی هر فرد را به کاربر تبدیل کرده است و به همین دلیل دارای محبوبیت و مطلوبیت است و هم اکنون بیش از ۵۷ میلیون کاربر در کشور وجود دارد و تولید محتوا برای استفاده این جمع زیاد لازم است.
وی افزود: توجه به فناوریهای نوین و فضای مجازی و ارائه ساده مفاهیم و داشتههای تمدن اسلام و ایران میتواند مورد توجه این کمیته نیز قرار گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.