پرچم افتخار بايد بر قله سيامين سال انقلاب برافراشته شود
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، محمدحسين صفار هرندي در ديدار با اعضاي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، با اشاره به دشمنيهاي پيگير و مداوم دشمنان اسلام در طول دوران انقلاب اسلامي اظهار داشت: دشمنان تلاش بسياري كردند كه اين انقلاب به 10 سال هم نكشد، اما به لطف خداوند امروز به سي سالگي آن نزديك ميشويم، اين در حالي است كه برخلاف ساير انقلابها، انقلاب اسلامي جوانتر و پوياتر از هر روز ظاهر ميشود.
وي اظهار داشت: در سيامين سال انقلاب اسلامي بايد قدرت نفوذ و تأثير آن و نيز رمز شكوفايي و سرزندگي آن كه توانسته در صحنههاي بينالمللي جاي خود را بازتر كرده و نظم باطل جهاني را به چالش كشاند تبيين شود.
وزير ارشاد واگذاري كارها به مردم و قالبشكني در نحوه اجراي برنامههاي مناسبتهاي انقلاب را ضروري دانست و گفت: هنر شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي ميتواند يك نوع بازنگري در مديريت مراسم و نيز واگذاري كارها به مردم باشد.
صفارهرندي به برنامههاي پيشبيني شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در برگزاري هر چه بهتر مراسمهاي بزرگداشت سيامين سال انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: اين وزارتخانه از سال گذشته حوزههاي تخصصي خود را مأمور كرده تا با مروري به كارهاي گذشته كمبودها را شناسايي و از امسال جبران آن اغاز شود.
وي تأكيد كرد: حتما بايد حق انقلاب در سي سال دوم بهتر از سي سال اول ادا شود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه عكسالعمل سريعتر و قويتر در مقابل كنشها در صحنههاي بينالمللي را ضروي دانست و گفت : واسپاري امور كارهاي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي به مردم، يكي از راههايي است كه ميتواند در مقابل كنشها و صحنههاي بينالمللي سريعتر عمل كرد.
صفارهرندي افزود: برنامهها و مناسبتهاي مختلف به تناسب موضوع توسط دانشجويان و اقشار مختلف مردم ميتواند تحت هدايت و حمايت اين شورا انجام گيرد، ضمن اين كه در مقابل وقايع و كنشها بينالمللي نيز سريعتر واكنش نشان داده ميشود.
وي از اعضاي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي به عنوان پيشكسوتان انقلاب و كساني كه براي انقلاب زحمات زيادي را متحمل شدند ياد كرد و از همت داوطلبانه آنان در اين عرصه قدرداني كرد./انتهاي پيام/