کد خبر:۷۴۹۳۲۹
رحیم پورازغدی در دانشگاه رضوی:

هیچ راهی برای رخنه‌های قانونی در نظارت و مدیریت کشور نباید باقی بماند/ باید مراقب کسانی باشیم که می‌خواهند به اسم اعتدال دستگاه فکری امام (ره) را زیر پا بگذارند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در چهل سال دوم نباید در سه قوه حکومت هیچ راهی برای رخنه‌های قانونی و شبه قانونی در نظارت و مدیریت کشور به ویژه در نظام مالی و مالیاتی باقی بماند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر دیروز در جلسه تحلیل و بررسی بیانیه «گام دوم انقلاب» که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در طول این ۴۰ سال کار‌هایی برای براندازی نظام و انقلاب انجام شد، اما پیروزی‌های انقلاب فوق‌العاده بزرگ بود.

ازغدی افزود: مرحله دوم که تمدن‌سازی با استاندارد‌های بالای اسلامی است، باید به دست نسل چهارم انقلاب صورت بگیرد و از این موضوع می‌توان به عنوان حادثه بی‌نظیر تاریخی یاد کرد، چراکه در این ۴۰ سال کار‌های عظیمی صورت گرفته، اما باید کار‌های بزرگ‌تری صورت پذیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به شکست‌های برخی از انقلاب‌های عربی در چند سال اخیر اشاره و عنوان کرد: در همین ۵ سال چند شبه انقلاب صورت گرفت و شکست خورد، اما نهضت انقلاب با شرق و غرب جنگید؛ باید بدانید که ۴۰ سال دوم انقلاب، ۴۰ سال فکر‌های اساسی است و دلیل این موضوع آن بوده که موجودیت ما تثبیت شده است.

وی تصریح کرد: در چهل سال دوم در سه قوه حکومت نباید هیچ راهی برای رخنه‌های قانونی و شبه قانونی در نظارت و مدیریت کشور به ویژه در نظام مالی و مالیاتی باقی بماند و در دهه‌های آینده دیگر نباید شاهد جابه‌جایی پول‌های میلیاردی بدون نظارت باشیم.  
ازغدی با تاکید بر اینکه ما تا قبل از ظهور حضرت مهدی (عج) شاهد حکومت عدالت مطلق جهانی نخواهیم بود، گفت: اما این امر به ما اجازه کوتاهی و قصور را نمی‌دهد چرا که نبرد عدالت بی پایان است و هرروز باید برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی و اقتصادی در این کشور کوشید.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: جمهوری اسلامی جزو موفق‌ترین حاکمیت‌های جهان بوده و با وجود تحریم‌ها، تهدید‌ها و ترور‌ها کار‌های بزرگی انجام داده است بطوری که تحولات بزرگی در جابه‌جایی ثروت و طبقات در چهل سال اخیر اتفاق افتاد و شاهد جنبش عظیم آبادسازی روستا‌ها و شهرستان‌های کوچک بودیم، بنابراین گام‌های بلندی در مسیر عدالت‌خواهی در انقلاب اسلامی رخ داد که در هیچ کشوری نمونه مشابه ندارد.  

وی خاطرنشان کرد: قدرت محرومیت‌ستیزی و خدمت‌رسانی در چهل سال گذشته در انقلاب اسلامی رکورد‌های جهانی را شکسته است، اما نسل امروز نمی‌داند ایران پیش از انقلاب چه وضعیتی داشت و فقط آنچه امروز هست را می‌بیند.

ازغدی با بیان اینکه یک زلزله مهم در مشروعیت همه حکومت‌ها فساد حاکمان یا حاکمیت است، گفت: این زلزله در جمهوری اسلامی که به مشروعیتی فراتر از دیگر کشور‌ها تکیه کرده و غیر از مقبولیت اجتماعی، صفات حاکمان و حاکمیت نیز در منطق شیعه مورد توجه است، اهمیت بسیاری دارد.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: گام‌های بلندی در مسیر عدالت‌خواهی صورت گرفته که قابل انکار نیست، آمار‌ها نشان‌دهنده این است که تلاش برای اجرای عدالت طولانی است و این واقعیت را باید بپذیریم که اجرای عدالت زمان‌بر و نسبی است، آمار‌های انقلاب منت بر محرومین نیست، بلکه ادای رسالت به محرومین بوده، اما همیشه در حوزه بیان آمار‌های خدمتی ظلم‌های بسیاری به انقلاب اسلامی شده است.

وی با اشاره به اینکه فقر در حال زاد و ولد است، اما مبارزه با فقر پایان ندارد و این انقلاب با دو فقر طبیعی و ساختگی در حال مبارزه است، ادامه داد: به همین جهت باید قبل از انقلاب را به دقت مورد بررسی قرار داد؛ متاسفانه اکنون مسؤولی داریم که خودش می‌گوید، یک هزار میلیارد ثروت دارد، به همین جهت به شدت باید مراقب آن باشیم در انقلاب اسلامی و در لایه‌های اصلی انقلاب لیبرالیسم نفوذ نکند و این خطر نیز برای انقلاب قابل‌انکار نیست.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه کسانی داریم که حزب‌اللهی گدا بوده‌اند، اما اکنون لیبرال شده‌اند، اضافه کرد: برخی خطر‌ها همیشه به دنبال بعضی مسؤولان بوده است؛ ممکن است کسانی، ولی فقیه قلابی بیاورند و اسلام آمریکایی را ترویج دهند، اما ما باید مراقب باشیم و معیار‌های انقلاب را رعایت کنیم، دلیل این بیانیه نیز این است که مراقب کسانی باشیم که می‌خواهند به اسم اعتدال دستگاه فکری امام (ره) را زیر پا بگذارند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، رهبر معظم انقلاب اسلامی را جزء زاهدترین افراد دانست و تصریح کرد: رهبر انقلاب از بیت‌المال حقوقی نمی‌گیرند و غالب مدیران کشور سالم هستند، اما قاطعیت برخورد با مفسدان گاهی کم است، اما در هیچ جای دنیا این‌گونه نیست و فساد سیستماتیک در آن‌ها وجود دارد که این نشان‌دهنده صحت کاری در حاکمیت انقلاب است.

رحیم پور خاطرنشان کرد: مسئولین اگر نمی‌توانند زاهد باشند، حداقل اهل پرهیز باشند و در مقابل وسوسه‌ها از خداوند طلب یاری کنند تا نظام اسلامی مثل صدر اسلام که حکومت معاویه جایگزین حکومت علی (ع) شد، دچار انحراف نشود. درواقع اکنون نظام اسلامی از خطر سقوط که در دهه ۶۰ شمسی وجود داشت، گذشته است، اما اگر مراقب نباشیم ممکن است دچار انحطاط و انحراف شود.  

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اشرافی‌گری مسئولان کشور، در بین آنان نخوت آشکار و در جامعه، نفرت پنهان را بوجود می‌آورد بنابراین باید جلوی این رگه‌های سیاه را در کشور گرفت چرا که اگر اکنون با آن مقابله نشود چنین افرادی در سال‌های آینده در دستگاه قضایی، رسانه و ... نفوذ می‌کنند.  

وی در پایان با تاکید بر اینکه یکی از دلایل انحراف حکومت صدر اسلام فساد مالی بود، گفت: جمهوری اسلامی نباید با حاکمان اشرافی و اشرافی‌گری در حاکمیت مخلوط شود بلکه باید گونه‌ای باشد که محرومان نگاه نفرت‌بار به مسئولان نداشته باشند. معجزه دهه ۶۰ روح جهادی، ساده‌زیستی، فرار جوانان از شهرت و مسابقه در انجام فعالیت انقلابی بود و اکنون نیز تقویت روحیه جهادی در نسل جدید اهمیت دارد.   
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار