وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ۲۷۰ هزار شغل از محل تبصره ۱۸ برای سال آینده در بخش صنعت کشور هدفگذاری شده است، گفت: این تعداد شغل با نوسازی صنایع، تامین سرمایه در گردش و تکمیل طرحهای نیمه تمام پیش بینی شده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست بررسی مشکلات و رفع موانع واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار، نماینده مردم گچساران و باشت، معاون استاندار و دیگر مسؤولان استانی و شهرستانی در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست رضا رحمانی با بیان مشکلات واحدهای تولیدی اظهار کرد: یک برنامه جامع در نظر گرفته شده که مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد جز استانهای کمتر توسعه یافته کشور به شمار میرود، گفت: قریب ۱۰ استان در کشور جزء مناطق کمتر توسعه یافته محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه مشکلات این تعداد استانها در زمینه واحدهای تولیدی در دست مطالعه است، عنوان کرد: باید ظرفیتهای استان را شناسایی کنیم و یک تفکر جدید در صنعت به وجود آوریم.
رحمانی با بیان اینکه ۲۷۰ هزار شغل از محل تبصره ۱۸ برای سال آینده در بخش صنعت کشور هدفگذاری شده است، عنوان کرد: این تعداد شغل با نوسازی صنایع، تامین سرمایه در گردش و تکمیل طرحهای نیمه تمام پیش بینی شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کلنگزنی پالایشگاه بیواتانول باشت عنوان کرد: تا کنون در کشور از این واحد تولیدی استفاده نمیشد و تنها یک واحد در کشور در دست بهرهبرداری قرار گرفته و امروز این دومین پالایشگاه بیواتانول است که در این استان کلنگزنی شد.
رحمانی در ادامه به ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و افزود: در زمینه تهیه غذای دام از جمله کنجاله، سویا و ذرت چندین میلیارد دلار از کشورهای دیگر وارد میشود.
این مسوول با بیان اینکه در صنعت پیشرفت خوبی صورت گرفته است، گفت: ایجاد زنجیره تولید راهکار رونق اشتغال در کشور است.
وی اظهار کرد: استفاده از ظرفیتهای صنعت معدن و کشاورزی برای تحقق زنجیره تولید و فرصتهای شغلی تازه ضرورت زیادی دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد دارای موقعیت خوبی است و بایستی موانع را از این استان برطرف کرد، تصریح کرد: جذب سرمایهگذار اعم از انسانی و مالی برای خروج از بنبست و رفع موانع تولید است.
رحمانی در ادامه با اشاره به اینکه شهرکهای صنعتی موجود را باید حمایت و مشکلات آنها را مرتفع کرد، گفت: هر مصوبهای که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به تصویب برسد به منزله تصویب ستاد تسهیل در کشور است.
وی با بیان اینکه هرآنچه که استان آن را مصوب کرده در کشور فقط پیگیری میشود، ابراز کرد: این امر در تمامی استانها صورت میگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون ۵۷ درصد مصوبات کشوری اجرایی شده است.
رحمانی ادامه داد: هماکنون به دنبال ایجاد ستاد شورا در کشور هستیم که در این ستاد به منزله حمایت از تولیدکنندگان است.
وی افزود: امروز در جنگ اقتصادی قرار گرفتهایم و دشمن با همه قوا در حال انجام دشمنی است و هدف دشمن تعطیلی واحدهای تولید و اقتصادی و فلج کردن اقتصاد کشور است.
رحمانی با بیان اینکه برای مقابله با دشمن باید از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری به عمل آید و آنها را حمایت کرد، افزود: در زمان کنونی ایجاد یک اشتغال برای ما مهم است اگر یک واحد تولیدی در کشور تعطیل شد باید پاسخگو باشیم.
وی ادامه داد: اگر واحد تولیدی بدهکار است حق تملک آن واحد را نداریم و سیاست دولت آن است که به واحدهای تولیدی مهلت داده شود و همه مستلزم اجرای این قانون هستیم.
رحمانی با بیان اینکه تولید را باید حفظ کرد و در کنار آن بازار از ثبات قیمت برخوردار میشود، گفت: یکی از دلایل نوسان قیمت در بازار نبود تولید کافی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: این استان دارای فضای بهتری برای ایجاد کسب و کار است و میتوان از ظرفیت صندوق توسعه ملی برای راهاندازی واحدهای تولیدی استفاده کرد.
رحمانی خاطرنشان کرد: در زمینه رفع مشکلات شهرکهای صنعتی تا جایی که بتوان کمک خواهیم کرد.