به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف پیش از ظهر جمعه در همایش الگوی مدیریت جهادی در تمدن تراز اسلامی که در حسینیه جواد الائمه اصفهان برگزار شد، با اشاره به حماسه آفرینی مردم اصفهان در تشییع ۲۷ شهید حادثه تروریستی زاهدان، اظهار داشت: اشخاصی که مدعی خسته شدن مردم از انقلاب اسلامی هستند باید حماسه آفرینی مردم اصفهان در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی را ببینند.
وی افزود: مردم اصفهان با همان روحیهای که سال ۶۱ روی دستان خود ۳۷۰ شهید را تشییع کردند، چندی پیش ۲۷ شهید حادثه تروریستی را تشییع کردند و این از افتخارات اصفهان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیانیه گام دوم انقلاب را سندی تحلیلی پیرامون چهل سالگی انقلاب اسلامی دانست و بیان داشت: در این بیانیه به خوبی به کارنامه چهل سالگی انقلاب اسلامی پرداخته شده است، به همین منظور باید با بررسی نقاط قوت و ضعف و چشم اندازهای پیش رو به عملیاتی کردن این بیانیه بپردازیم.
یانیه گام دوم انقلاب را سندی مفید و راهگشا در زمینههای مختلف است
قالیباف بیانیه گام دوم انقلاب را سندی مفید و راهگشا در زمینههای مختلف از جمله نقد گذشته توصیف کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران در چهل سالگی خود در حوزههای آرمانی انقلاب، یعنی مسأله استقلال و آزادی و در حوزه اسلامیت خود و جمهوریت و مردم سالاری نظام کارنامهای بسیار درخشان و افتخار آمیز دارد.
وی انقلاب اسلامی ایران را یک انقلاب دینی در مسیر تقابل با قدرتهای دوران خود برشمرد و افزود: دشمنان همواره در حال توطئه علیه انقلاب اسلامی بودهاند و تنها یکی از این توطئهها و حوادثی که این دشمنان رقم زدند میتواند یک حکومت و کشور را سرنگون کند.
تردید آفرینی در میان تصمیم گیری مسئولان کشور توسط دشمنان نظام
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فشار ذهنی و فروپاشی ذهنی مردم را توطئه دشمنان در راستای سرنگونی نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: دشمنان پیش از فشار اقتصادی و دستیابی به فروپاشی اقتصادی به دنبال این هستند که مردم را دچار تردید و شک در باورهایشان کرده و باعث فروپاشی ذهنی شوند، توطئه دیگر دشمنان تردید آفرینی در میان اندیشه و تصمیم گیری مسئولان و تصمیم گیرندگان کشور است، دشمن به دنبال این است از این طریق نظام را دچار فروپاشی کند.
قالیباف با بیان اینکه مردم ما وفادار و بصیر هستند، خاطرنشان کرد: برخی از مشکلاتی که امروز شاهد آن هستیم ریشه در گذشته دارد و مشکلی نیست که به تازگی وجود امده باشد اما امروز سرعت آن نسبت به گذشته بیشتر شده است، اما مشکلات اقتصادی که شاهد آن هستیم ریشه در باور مسئولان دارد، متأسفانه برخی مسؤولان به اسلام سیاسی و رویکرد امام خمینی و انقلاب اسلامی شک دارند.
وی ادامه داد: اینکه برخی مسئولان معتقد هستند باید برای رفع مشکلات کدخدا را دید، نشان دهنده مشکلاتی است که در باورهای آنها وجود دارد، مسئله دیگر در مشکلات اقتصادی کشور ناکارآمدی مدیران است، در برخی موارد هم شاهد ناکارآمدی هستیم و هم مشکلاتی در باور اشخاص دیده میشود، حتی اگر کسی از منظر باور و تفکر مشکلی نداشته باشد ولی ناکارآمد باشد و توان مدیریتی نداشته باشد، نمیتواند مشکلات را حل کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت برخورداری مدیران از باور صحیح و توانمندی کافی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب میفرمایند یک نظام انقلابی باید دارای دو ویژگی روحیه انقلاب و نظم سیاسی و اجتماعی باشد، مدیریت جهادی نیز به همین صورت است، یعنی توان مدیریتی در کنار روحیه جهادی باید باشد.
ریشه فساد اقتصادی در کشور را دولتی بودن اقتصاد است
قالیباف ریشه فساد اقتصادی در کشور را دولتی بودن اقتصاد ذکر کرد و گفت: اگر اقتصاد در اختیار مردم قرار بگیرد دیگر شاهد فساد نخواهیم بود، زمانی که با تحریم مواجه میشویم شاهد هستیم که مردم تحریم را دور میزنند اما دولت مشکل آب را به برجام گره میزند و گوشت یخی را هم با FATF بهم پیوند میدهد.
وی عضویت در FATF یا عدم عضویت در این سازمان و قرار داشتن در لیست سیاه آن را فاقد اثر در رفع مشکلات اقتصادی و مسئله تحریم دانست و اظهار کرد: FATF برای این طراحی شده است که هرکسی خلاف سیستم سرمایه داری حرکت کند بتوانند علیه آن اقدام کنند و این مظهر حکمرانی جدید نظام سرمایه داری است.
۷۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور ریشه در مسائل درونی دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بررسیها نشان میدهد ۳۰ درصد مشکلات کشور بر اثر تحریم ها است و ۷۰ درصد مشکلات ریشه در مسائل درونی دارد، ما باید خودمان مشکلات را برطرف کنیم و نباید هر مشکلی را به تحریمها گره زده و به دنبال این باشیم مردمی که همواره برای انقلاب و اسلام هزینه کردهاند برای ناتوانی مدیران هم هزینه کنند.
قالیباف تمدن سازی را نیازمند عزم جمعی و فردی عنوان کرد و گفت: تمدن سازی یک شبه رخ نخواهد داد، تمدن یک بنای کاملی است که در ابعاد مختلف ظهور و بروز پیدا میکند به همین دلیل هم به صورت فردی و هم جمعی نسبت به آن مسئولیت داریم.