به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی محمدیان دبیر جشنواره ملی کرامت امرو در نشست خبری پیرامون برگزاری این جشنواره با اشاره به تاریخچه تاسیس بنیاد ملی کرامت اظهار داشت: این بنیاد در سال ۹۵ تاسیس شد و فعالیت آن بر محرومیتزدایی و تمرکز به موضوع خانواده و معیشت آن قرار دارد.
وی ادامه داد: فلسفه وجودی این بنیاد احیای نهضت خدمت رسانی به محرومان است ضمن اینکه توانمند کردن محرومان، حمایت از تشکلهای مردمی و گروههای جهادی برای محرومیتزدایی نیز از جمله اهداف ایجاد این بنیاد است.
دبیر جشنواره ملی کرامت با اشاره به حوزههای خدمات رسانی بنیاد کرامت گفت: موضوع خانواده، بانوان، تربیت و آموزش،کارآفرینی، بهداشت و اطعام و معیشت از جمله موضوعاتی است که برای آنها کارگروههایی ایجاد شده و با مجموعههای فعال در این حوزهها همکاری میشود.
محمدیان با اشاره به جزئیات برگزاری جشنواره ملی کرامت خاطرنشان کرد: سطح اول مخاطبان این جشنواره فعالان و کنشگران فعالان اجتماعی و سطح دوم آن آحاد مردم هستند ضمن اینکه جشنواره در دو قالب تجربههای موفق و ایده در ۶ موضوع خانواده، بانوان، کارآفرینی، تربیت و آموزش، بهداشت و اطعام و معیشت برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: افرادی که تمایل به شرکت در جشنواره دارند میتوانند در سایت جشنواره به نشانی http://fest.bkr.ir تا ۲۰ اردیبهشت سال آینده ثبت نام کرده و آثار خود را در قالب ویدئوی سلفی در موضوعات ششگانه اعلام شده ارسال کنند که در نهایت اختتامیه این جشنواره در خرداد سال آینده برگزار خواهد شد و در بخش تجارب و ایده، تشکلها و افراد شرکت کننده برگزیده تقدیر خواهد شد.
دبیر جشنواره ملی کرامت با اشاره به جزئیات خدمات بنیاد کرامت به محرومان بیان داشت: تسهیل ازدواج اعم از تامین جهیزیه،مشاوره و آموزش در حوزه خانواده، حمایت از نوجوانان وجوانان محروم در حوزه تربیت و آموزش، تمرکز در پیشگیری در حوزه بهداشت، تمرکز و یکی از معضلات اجتماعی و تلاش برای رفع آن در قالب حمایت از کسب و کارهایی که به منظور رفع یک معضل اجتماعی فعالیت میکنند در حوزه کارآفرینی و ایجاد اشتغال در مشاغل خانوادگی،کشاورزی و دامپروری توزیع بستههای ارزاق و غذای گرم و تهیه ملزومات زندگی در حوزه اطعام و معیشت و توانمندسازی بانوان در حوزه بانوان و تمرکز بر پیشگیری در حوزه بهداشت و سلامت از جمله فعالیتهای بنیاد کرامت در حوزههای ششگانه است.
محمدیان با اشاره به فعالیت سازمان امداد در مجموعه آستان قدس رضوی افزود: این سازمان شبکهای به نام خادم یاران دارد که در مجموع ۱۵۰ هزار پزشک و پیراپزشک در آن فعالیت میکنند.