آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۹۰۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

وزارت علوم به نشریات دانشگاه پیام نور بی‌توجه است/ مخالفت دانشجویان با برگزاری الکترونیکی انتخابات کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی

فعال فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کرج با اشاره به بی‌توجهی وزارت علوم به نشریات دانشگاه پیام نور گفت: ما با برگزاری انتخابات کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور مخالف هستیم.
وزارت علوم به نشریات دانشگاه پیام نور بی‌توجه است/ مخالفت دانشجویان با برگزاری الکترونیکی انتخابات کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی

میلاد مفاخری، فعال فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کرج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به موضوع انتخابات کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم و نقش کم رنگ دانشجویان پیام نور در این کمیته اشاره کرد و گفت: سال گذشته انتخابات دانشگاه پیام نور در قشم برگزار شد و ستاد انتخابات این کمیته اعلام کرد که کمتر از ۱۰۰ دانشجو برای انتخابات حضور یافته اند و به دلیل حضور کم دانشجویان پیام نور، حق رأی ما را از ۳۰ به ۱۳ حق رأی رساندند.

مفاخری افزود: این اتفاق باتوجه به ماده ۱۹ حقوق نشریات دانشگاهی صورت گرفت که براساس آن باید نصف به اضافه یک نفر از مدیران مسئول نشریات حضور داشته باشند.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه تعداد نشریات دانشجویی امسال به ۳۴۰ نشریه رسید، افزود: همه واحد‌های دانشگاهی پیام نور یک دانشگاه محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه براساس شیوه نامه در اسفندماه باید انتخابات برگزار شود، افزود: سازمان مرکزی برای برگزاری انتخابات بهانه نبود بودجه را مطرح می‌کند و ما در مذاکرات خود با مدیران دانشگاه گفتیم در جشنواره دستاورد‌های دانشگاه پیام نور که در گلستان برگزار شد، امکان برگزاری این انتخابات بود.

مفاخری اضافه کرد: نزدیک به ۱۰۰ نفر از مدیران مسئول نشریات در جشنواره حضور داشتند و براساس قانون بقیه مدیران مسئول نیز می‌توانستند فردی را به عنوان نماینده برای شرکت در انتخابات معرفی کنند و به همین دلیل جشنواره گلستان فرصت خوبی برای برگزاری انتخابات بود.

وی ادامه داد: با این حال مسئولان دانشگاه گفتند که برنامه ریزی‌ها در جشنواره گلستان به گونه‌ای نیست که امکان برگزاری انتخابات باشد، اما در جلسه‌ای با حضور تعداد زیادی از مسئولان نشریات دانشگاهی و امین ناجی معاونت فرهنگی و ناصرمحمدی مدیرکل فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه تشکیل شد اعضای کمیته مرکزی ناظر بر نشریات سازمان پیام نور، برگزار شد  ناجی به ما گفتند که از طرف دانشگاه به وزارت علوم نامه‌ای با سه پیشنهاد برای برگزاری انتخابات ارسال شده است.

مدیر مسئول نشریه دانشجویی نامد گفت: یشنهادات مدیران دانشگاه این بوده که یا هر استان را یک دانشگاه حساب کنند، یا انتخابات الکترونیکی برگزار شود که همه دانشجویان حاضر در آن جلسه از جمله خود من با مورد دوم مخالفت کردند.

وی ادامه داد: معاون فرهنگی و مدیرکل فرهنگی دانشگاه در آن جلسه به ما قول دادند که بعد از برگزاری جشنواره گلستان برای برگزاری انتخابات پیگیری کرده و همان هفته اول اسفند فراخوان را صادر خواهد کرد.

مفاخری با بیان اینکه به ما گفته شد که یکی از دستورات جلسه کمیته نظارت برنشریات وزارت علوم موضوع انتخابات دانشگاه پیام نور است، افزود:، اما در آن جلسه موضوع دانشگاه پیام نور اصلا مطرح نشد و بنده بلافاصله با سازمان مرکزی تماس گرفتم که برای جلوگیری از وقت کشی هرچه زودتر انتخابات باید برگزار شود؛ اما گفته شد که فعلا دانشگاه در تهران نیست و بعدا موضوع را با وی مطرح خواهند کرد.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد مسئولان دانشگاه پیام نور تأکید به برگزاری انتخابات الکترونیک دارند، افزود: با وجود اینکه به نظر می‌رسد وزارت علوم با برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک مخالف است، آنچه در نهایت اتفاق می‌افتد این است که حق ۳۵۰ نشریه فعال کشور از بین برود.

این فعال فرهنگی افزود: با این تعداد نشریه حداقل ۴۰ حق رأی برای دانشجویان پیام نور لحاظ می‌شود و با این تعداد حق رأی ما می‌توانیم به انتخاب یک نماینده از دانشگاه پیام نور در کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم امیدوار باشیم.

وی با بیان اینکه با یک ائتلاف به راحتی امکان حضور نماینده ما در کمیته فراهم می‌شود، گفت: دانشگاه پیام نور در سال‌های ۹۱ و ۹۲ بیش از ۸۰ حق رأی داشت و به این ترتیب نماینده دانشجویان پیام نور به راحتی وارد کمیته نظارت بر نشریات می‌شدند.

مفاخری از بی توجهی وزارت علوم به نشریات دانشجوی دانشگاه پیام نور گلایه کرد و گفت: تنها نتیجه این اتفاقات به حاشیه رفتن نشریات دانشجویی پیام نور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار