
عیدانه با نمایندهها | حاجی دلیگانی:
ضعف دولت در تامین معیشت مردم بدترین اتفاق سال ۹۷/ هیئت رئیسه شان مجلس را پایین آورد
نماینده مردم شاهین شهر گفت: بدترین رویداد سال گذشته ضعف قوه مجریه در تامین معیشت و حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مردم تلقی می شود.
حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر و عضو کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فسادزدایی را اولویت مجلس در سال 98 برشمرد و اظهار داشت: به نظرم مجلس باید همه کارهایش را کنار بگذارد و از قوانینی که فساد را تشدید می کنند، جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه مجلس نتوانست وظیفه نظارتی خود را به نحو احسن اعمال کند، افزود: متاسفانه هیات رییسه مجلس وظایفش را به درستی انجام نداد و شان مجلس را پایین آورد. وقتی که شان مجلس پایین بیاید، مجلس نمی تواند حرف حق را به خوبی بیان کند.
حاجی دلیگانی در توصیف بهترین و بدترین اتفاق سال 97، خاطرنشان کرد: بهترین اتفاق حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و بدترین رویداد هم ضعف قوه مجریه در تامین معیشت و حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مردم در سال گذشته تلقی می شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
با وجود افرادی نظیر لاریجانی ها در مجلس، هیئت رئیسه مجلس و در خانه ملت و دولت که بیش از آنکه نگران وضعیت زندگی و معیشت مردم محروم باشند نگران وضعیت فرزندان خود و خانواده هایشان ،افراد دوتابعیتی و غیره در خارج از کشور بوده و این فرد خود را به هیچ بنی بشری در طول سه دوره مجلس و طی ۱۲ سال ریاست بر مجلس شورای اسلامی پاسخگو نمی دانسته و در هیچ یک از نشست های دانشجویی جهت پاسخگویی به شبهات و سوالات شرکت نمی کرده نمی توان انتظار داشت که در ارتباط با تصویب لوایح ضد غربی ،اصلاحات ساختار اقتصادی و نظام بانکی کشور ،اجرای عدالت و مبارزه با مفاسد اقتصادی مد نظر مقام معظم رهبری مد ظله العالی در گام دوم انقلاب در مجلس اقدامی جدی و عملی انجام دهند. مردم نیازی به مسئولینی که نگاه از بالا به پایین به مردم انقلابی داشته باشند ،ندارند.مردم مسئولینی را می خواهند که مطابق فرمایش مقام معظم رهبری شآن و منزلت خود را در خدمتگزاری و نوکری مردم انقلابی ببیند و نه در آقایی و سروری، اگر امروز امثال لاریجانی ها سفره های گشادی را برای خود و خانواده و بستگان و هم قبیله ای هایشان پهن کرده اند به برکت خون فرزندان انقلابی مردم محروم و مستضعفی بوده که آنها را پای این سفره ها نشانده اند.
پاسخ