آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۲۳۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ثبت ۳ اختراع مرکز رشد دانشگاه آزاد بهبهان در سال ۹۷/ دو اختراع در جشنواره فن بازار اختراع برتر شدند

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد بهبهان گفت: واحد‌های فناور دانشگاه آزاد بهبهان در سال ۹۷ موفق به ثبت سه اختراع شده‌اند که دو مورد از این اختراعات، در جشنواره فن بازار به عنوان اختراع برتر شناخته شدند.

عبدالله غرایبی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد بهبهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت‌های مرکز رشد این دانشگاه گفت: در مرکز رشد دانشگاه آزاد بهبهان سه واحد فناور و دو هسته دانش بنیان در حال فعالیت هستند.

غرایبی با بیان اینکه در سال ۹۷ در این مرکز رشد ۳ اختراع به ثبت رسیده است، اظهار کرد: این واحد‌ها متشکل از دانشجویان مقاطع کارشناسی و ارشد بوده که در رشته‌های پرستاری، برق و مکانیک مشغول به تحصیل هستند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد بهبهان با بیان اینکه یکی از هسته‌های فناور مرکز رشد دانشگاه موفق به تولید محصول نانو شده ، ولی این محصول به نام دانشگاه به ثبت نرسیده است، اضافه کرد: دو مورد از اختراعاتی که به ثبت رسیده از محصولات پزشکی (دستگاه جلوگیری از نودل اسپیت و ست نگهدارنده سرم) هستند که در جشنواره فن بازار نیز به عنوان اختراع برتر شناخته شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار