آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۴۷۷
صادق مفرد خبر داد

گروه‌های جهادی ۳ تا ۴ سال در هر منطقه فعالیت می‌کنند/ حدود ۹۰ درصد گروه‌های جهادی به این توافق پایبندند

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: طی طرحی که برای اعتلای گروه‌های جهادی در سال ۹۷ داشتیم، توافق کردیم هر گروه جهادی حداقل ۳ سال در منطقه فعالیت کند و حدود ۹۰ درصد گروه‌های جهادی به این توافق پایبند ماندند.

صادق مفرد، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون فعالیت‌های مختلف گروه‌های جهاد سازندگی در سراسر کشور گفت: طی طرحی که برای اعتلای گروه‌های جهادی در سال ۹۷ داشتیم توافق کردیم هر گروه جهادی حداقل ۳ سال در منطقه بماند و فعالیت کند و رقمی حدود ۹۰ درصد گروه‌های جهادی به این توافق پایبند ماندند.

مفرد گفت: نزدیک به ۶۴ درصد گروه‌های جهادی برنامه‌های خود را برای این ۳ سال نیز ارایه کردند. این یکی از رویکرد‌های ماندن در منطقه بود و یکی دیگر از رویکرد‌ها ما این بوده که در کنار آن جغرافیایی که در کنار هجرت و سفر جهادی گروهی که می‌خواهد به فعالیت جهادی بپردازد در مسیری نزدیک موقعیت جغرافیایی خودش به فعالیت بپردازد؛ که این امر هم در قالب سازندگی در محلات حاشیه شهر در حال انجام است و امسال رقمی حدود ۴۳۰ دانشگاه در مناطق حاشیه شهری خود در حال فعالیت هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار