معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این دانشگاه با ارتقا کیفیت مواد اولیه و تنوع بخشی تغذیه و غذای دانشجویی توانسته رتبه اول در حوزه تغذیه را بدست آورد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: این دانشگاه در دو بخش خدمات رفاهی و سلامت فعالیت کرده است.
وی افزود: دانشگاه علامه طباطبایی در بحث خدمات رفاهی پرداخت تسهیلات، انواع وامهای تحصیلی، بیمه دانشجویی و بازپرداخت وامها را در صدر امور قرار داده است.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به فعالیتهای دانشگاه در حوزه تغذیه همچنین یادآورشد: صنعتی سازی و بهسازی و زیبا سازی هفت رستوران در سال ۹۷ مورد توجه دانشگاه قرار گرفت.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی درباره تعمیر و تجهیز خوابگاهها نیز اظهار کرد: در سال ۹۷ مقاوم سازی، افزایش ظرفیت اسکان و تغییر کاربری یکی از خوابگاههای دانشگاه مورد توجه بود.
سلیمی بجستانی افزود: این دانشگاه افزایش فضای خوابگاهی بواسطه اجاره و رهن را در اولویتهای خود قرار داده است. به گفته وی، ارتقای سطح خوابگاه در صندوق رتبه بندی وزارت علوم از سطح چهار و پنج به رتبه یک و دو رسیده است.
وی با اشاره به راه اندازی و ارتقای اتاقهای سلامت در خوابگاهها گفت: در اتاقهای سلامت و درمانگاه خدمات متنوعی به دانشجویان ارائه میشود.
وی در باره تشکیل شورای صنفی در سال ۹۷ در دانشگاه علامه طباطبایی نیز گفت: برگزاری جشنواره دانشجویان نمونه، جشنواره برای دانشجویان غیر ایرانی و هفته خوابگاهها از دیگر فعالیتهای معاونت دانشجویی است.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به بررسی ۲۵۰۰ پرونده کمیسیون موارد خاص دانشجویان افزود: این دانشگاه هر دو هفته در حوزه کمیسیون موارد خاص و شورای انضباطی تجدید نظر به وضعیت تحصیلی دانشجویان برای رفع مشکل تحصیلی رسیدگی کرده است.
سلیمی بجستانی در پایان افزود: دانشگاه علامه طباطبایی به دلیل کمبود بودجه در سال ۹۸ هنوز بطور مشخص برنامهای را در اولویت قرار نداده است.