کد خبر:۷۵۴۷۹۴
در بازار جهانی روی داد

افزایش ۱.۵ دلاری قیمت طلا / هر اونس ۱۲۹۳.۵ دلار

هر اونس طلا در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گران‌بها ۱۲۹۳.۵ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به دیروز ۱.۵ دلار بالا رفته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با ۱.۵ دلار افزایش نسبت به دیروز ۱۲۹۳.۵ دلار قیمت‌گذاری شد.

قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز ۰.۶ دلار بالاتر اما در مقایسه متوسط قیمت یک سال گذشته آن ۳۱.۵ دلار پایین‌تر بوده است. 

نقره یک سنت بالا رفت و ۱۵.۱ دلار در هر اونس به فروش رسید. 

پلاتین و پالادیوم نیز به ترتیب با ۳ و ۹ دلار رشد ۸۵۰ و ۱۳۷۳ دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شده است.  

به گزارش رویترز، یکی از دلایل بالا رفتن امروز قیمت طلا پیش‌بینی بالا رفتن تقاضای طلا در جهان در سال ۲۰۱۹ است. 

مؤسسه متالز فوکاس پیش‌بینی کرده است که تقاضای طلا طی سال جاری با ۴ هزار و ۳۷۰ تن در جهان خواهد رسید که بالاترین میزان طی چهار سال گذشته محسوب می‌شود. 

در گزارش این مؤسسه آمده است: افزایش خرید طلا توسط جواهرفروشی‌ها، کاهش خرید این فلز را توسط بانک‌های جهانی کشورها جبران خواهد کرد. 

این مؤسسه همچنین متوسط قیمت طلا برای سال ۲۰۱۹ را ۱۳۱۰ دلار در هر اونس پیش‌بینی کرده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار