کد خبر:۷۵۵۰۲۴
بطحایی مطرح کرد

پیش‌بینی کانکس و مدارس جایگزین در مناطق سیل‌زده/ بازگشایی مدارس در صورت ایمنی

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه بازگشایی مدارس در مناطق سیل‌زده در صورت ایمنی انجام می‌شود، گفت: در مناطق سیل‌زده که مدارس دچار آسیب شدند، برای تحصیل دانش‌آموزان مدارس جایگزین و کانکس پیش‌بینی کردیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: امیدواریم در یکی، دو روز باقیمانده تا پایان تعطیلات، مدارس در مناطق سیل‌زده آماده ارائه خدمت شوند.

وی ادامه داد: در مواردی که ایمنی بچه‌ها در معرض خطر باشد یا آمد و شد به مدرسه با مشکلاتی همراه باشد، تمهیداتی دیگری برای تحصیل آن‌ها می‌اندیشیم و اولویت ما سلامت دانش‌آموزان است.

بطحایی اضافه کرد: عمده مدارس ما در کشور از روز شنبه ۱۷ فروردین ماه آماده فعالیت هستند و برای مدارس آسیب‌دیده در سیل نیز تلاش می‌شود تا کانکس و مدارس جایگزین برای تحصیل دانش‌آموزان پیش‌بینی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار