کد خبر:۷۵۵۱۰۵
اردکانیان مطرح کرد

آخرین اقدامات وزارت نیرو برای مهار سیلاب/ برق رسانی روستا‌های سیل‌زده غیر از لرستان به حالت عادی بازگشت

وزیر نیرو با تشریح آخرین اقدامات وزارت نیرو برای مهار سیلاب گفت: بر اثر آسیب‌های ناشی از سیل، برق حدود ۲۵۳۲ روستا قطع شد، اما در حال حاضر وضعیت برق رسانی در همه استان‌های آسیب دیده به غیر از لرستان در شرایط عادی قرار دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا اردکانیان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به اینکه سد‌های کشور نقش تعیین کننده‌ای در کاهش خسارت سیل دارند، اضافه کرد: از ۴۸ میلیارد متر مکعب آورد آب‌های کشور در سال آبی جدید، استان خوزستان صاحب امتیاز ۲۸ میلیارد متر مکعب از این مقدار است و از ۲۸ میلیارد متر مکعب خروجی آب سد‌های کشور هم ۱۷ میلیارد متر مکعب مربوط به سد‌های استان خوزستان و از این مقدار حدود ۶/۵ میلیارد متر مکعب حاصل از سد دز بوده است. جالب اینکه همین ۶/۵ میلیارد متر مکعب بیش از ۲ برابر گنجایش سد مخزنی دز است.

وی گفت: در حال حاضر سد کرخه بیش از ۶/۵ میلیارد متر مکعب آب در خود جای داده و بهر تقدیر وجود چنین سد‌هایی در سراسر کشور بویژه در خوزستان نقش تعیین کننده‌ای در کاهش خسارات سیل دارد.
اردکانیان ادامه داد: بر اثر آسیب‌های ناشی از سیل در دو هفته اخیر، برق حدود ۲۵۳۲ روستا قطع شد، اما در حال حاضر وضعیت برق رسانی در همه استان‌های آسیب دیده به غیر از لرستان در شرایط عادی قرار دارد.
وزیر نیرو تاکید کرد: تا این لحظه فقط ۹۷ روستا از نعمت برق بی بهره هستند دلیل آن هم عدم دسترسی به آنهاست. البته برق بخش‌هایی از کشور هم بطور عمد قطع شده که خطری در اثر تماس سیل پدید نیاید. روی هم رفته این سطح از آمادگی برای برقراری برق استان‌های خسارت دیده در سطح جهان بی سابقه است.
اردکانیان در خصوص قطعی آب مصرفی استان‌های آسیب دیده هم گفت: در روند آسیب‌های ناشی از سیل، ​ حدود ۶۲ شهر و ۲ هزار و ۷۱۴ روستا دچار قطع آب شدند که از این تعداد آب حدود ۲ هزار و ۳۵۱ روستا وصل و ۳۶۳ روستا هم در حال وصل است.

اردکانیان تصریح کرد: رودخانه، خانه‌ی رود است و اگر خانه رود را خراب کنیم رود، خانه مان را خراب خواهد کرد. در کشور حدود ۱۴۶ هزار کیلومتر آبراهه اصلی و فرعی داریم که ۷۵ هزار کیلو متر آن در اولویت آزاد سازی تصرفات می‌باشد که ۲ هزار و چهارصد مورد سازه تقاطعی غیر اصولی و فاقد آب گذری شناسایی شده که برای آن‌ها برنامه ریزی دقیقی هم صورت گرفته است. امیدواریم که برنامه‌ای برای لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها تدارک دیده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار