اردوهاي جهادي صرفاً براي تابستان نيست
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، عباس بايرامي در مراسم اختتاميه اردوهاي جهادي رودبار بخش هاي خودگام، چهارمحل و بره سر كه ديروز 14مرداد ماه در گيلان برگزار شد، ضمن تقدير و تشكر از جهادگران بسيجي در اردوهاي هجرت 3 اظهار داشت: در اردوهاي جهادي ابتدا بايد نقاط محروم در خود استان مشخص شود تا بتوانيم اين نقاط را به تعداد دانشگاهي موثر تقسيم كنيم.
وي با اشاره به اينكه رفتن دانشجو به مناطق محروم مي تواند علم را به عرصه عمل پيوند بزند، تصريح كرد: اردوهاي جهادي صرفاً عمراني نيست بلكه معرفتي، فرهنگي و تبليغي نيز هست.
بايرامي با بيان اينكه با نگاه علمي و مطالبه گرايانه مي شود، بسيج را وارد بدنه اجتماعي كرد، افزود: بحث سازندگي با نگاه استراتژيكي بايد عمق بخشي شود.
برپايه اين گزارش، در ادامه اين مراسم چند تن از دانشجويان شركت كننده در اردوي جهادي به بيان مشكلات و نقاط ضعف اين اردوها پرداختند.
حسين نوروزي، دانشجويي علوم سياسي در اين مراسم با بيان اينكه در گفتن حقيقت نبايد تسامح كنيم، اظهار داشت: از جمله كارهاي انجام شده در طول اين دوره افزايش دادن آب منطقه اي و سم پاشي طويله هاي محلات است.
وي افزود: دانشجويان جهادگر 200 طويله را سم پاشي كردند در حالي كه دامپزشكي بخش مربوط براي شش نفر يك لباس مخصوص داده است.
نوروزي گفت: مردم خانه بهداشت ندارند و فاضلاب انساني مستقيم در محل رها مي شود در حالي كه روستاي پايين از همين آب به عنوان آب شرب استفاده مي كند.
فردي، يكي ديگر از دانشجويان جهادي در اين مراسم بيان داشت: هر روز كه به مناطق محروم مي رفتيم، محروميت و كمبودهاي بيشتري را مشاهده مي كرديم.
وي يادآور شد: ما با كسب تجربه از اين دوره ها در آينده به عنوان مدير به جاي نشستن پشت ميز براي خدمت رساني در دل مناطق محروم خواهيم رفت.
در اين مراسم يكي ديگر از دانشجويان رشته حقوق در مورد تبليغات اين دوره هاي جهادي اذعان داشت: بايد تبليغ ها بيشتر و منسجم تر انجام شود تا استقبال بيشتري صورت گيرد.
وي خاطرنشان كرد: براي تسهيل كار بايد مشكلات را اولويت بندي كرد و با كمك گرفتن از مسئولان محلي و استاني، كارها را تخصصي تر شناسايي كرد تا بهتر و راحت تر رفع مشكل شود./انتهاي پيام/