دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران گفت: به دنبال آن هستیم تا در طی ۱۰ سال آینده به عنوان یک بانک اطلاعاتی در حوزه نقشه برداری مغز در منطقه مطرح شویم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حسین قدیری، دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران در نشست خبری که صبح امروز در محل آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار شد، اظهار کرد: سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران به عنوان بزرگترین رویداد نقشه برداری مغز کشور با هدف ایجاد همگرایی بیشتر در توسعه علوم و فناوریهای این حوزه و بروزرسانی اطلاعات پژوهشگران و محققان این حوزه ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
قدیری ادامه داد: با توجه به تجربه ما در دو سمپوزیوم قبلی در این دوره تلاش کردیم ویژگیهای خاصی را در نظر بگیریم تا کیفیت این رویداد هر چه بیشتر بالا برود. با توجه به اینکه این رویداد بزرگترین رویداد نقشه برداری مغز است تلاش کرده ایم تا برنامههای جانبی همچون نشستهای تخصصی با انجمنهای علمی پزشکی و پنلهای تخصصی برگزار کنیم تا محققان بتوانند اطلاعات خود را در حوزههای مختلف با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران گفت: یکی از نکات مثبت این دوره از سمپوزیوم تعداد شرکت کنندگانی است که از سایر استانهای کشور بوده و تعداد تهرانیها کمتر است. شاید شاخصترین نکته در این دوره از سمپوزیوم نشست بهارانه پژوهشگران برجسته نقشه برداران مغز در کشور است که در حاشیه این رویداد علمی برگزار میشود و همچنین در این دوره شاهد افزایش قابل توجه مشارکت اعضای علمی دانشگاهها بوده ایم.
قدیری تصریح کرد: هدف ما معرفی بایو بانک به محققان کشور است و ما تلاش خواهیم کرد تا ۱۰ سال آینده بتوانیم در منطقه بزرگترین بایو بانک نقشه برداری مغز را داشته باشیم.
در ادامه این نشست غلامعلی حسین زاده، دبیر علمی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران گفت: این سمپوزیوم در چند بخش برگزار خواهد شد و مهمترین بخش آن تقدیر از مقالات برتر و اهدای جوایز به نفرات اول تا سوم در اختتامیه خواهد بود.
حسین زاده ادامه داد: همچنین در این سمپوزیوم ۱۱ سخنران برجسته داخلی و خارجی بروزترین دستاوردهای حوزه نقشه برداری مغز را ارائه خواهند کرد و آخرین دستاوردهای خود را در نقشه برداری مغز به سایر همکاران خود ارائه میدهند. سه پنل تخصصی نیز در این سمپوزیوم با محوریتهای کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی تحریک مغزی، کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی سیگنالهای مغزی و کاربرد نقشه برداری مغز در presurgical planning نیز تازههای نقشه برداری مغز ارائه خواهد شد.
دبیر علمی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران گفت: همچنین در یک نشست مشترک با انجمنهای علمی انجمن علوم اعصاب، قطب جراحی مغز و اعصاب کشور، انجمن پزشکی روان تنی و انجمن علمی روان پزشکان ایران جدیدترین یافتهها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: تعداد زیادی از مقالات به دبیرخانه این سمپوزیوم ارسال شده که برترینهای آنها در قالب پوستر ارائه خواهد شد و در نهایت از دو پوستر برگزیده تقدیر میشود. خوشبختانه امسال مشارکت چشمگیری از سوی اعضای هیئت علمی داشته ایم و بیشتر آنها در قالب سخنران، داور و شرکت کننده حضور دارند و البته انجمنهای علمی نیز به ما کمک کرده اند.
دبیر علمی سومین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران گفت: یکی از اهداف مهم آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز ارتباط بین متخصصان مختلف در کشور است.