کد خبر:۷۶۰۵۷۹

سبد کالا در بین مددجویان کمیته امداد توزیع می‌شود

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: در ماه مبارک رمضان سبد کالا در بین مددجویان کمیته امداد توزیع می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا عسگریان معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در نشست خبری اظهار داشت: سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، ۵۰ درصد در جشن عاطفه‌ها رشد کمک‌های مردمی داشتیم، این در صورتی رخ داد که سال ۹۷ سال سختی بود و امیدواریم سال ۹۸ اوضاع بهتر شود.

وی بیان داشت: با آنکه در تابستان سال ۹۷ قیمت ارز به ۱۹ هزار تومان رسید و یک شوک به مردم وارد شد، ولی در جشن نیکوکاری و جشن عاطفه‌ها مردم کمک‌های زیادی داشتند. در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵، ۲۳ درصد رشد در جشن عاطفه‌ها داشتیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: ما خیریه‌های بزرگی در کشور داریم که سال ۹۷ با بحران مواجه شدند و حتی کمک هزینه‌های پرسنل را هم نداشتند. در حال حاضر ۶۰ درصد امداد متمرکز شده است که به نفع محرومین منابع لازم را جمع کند و در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، ۶۲ درصد رشد کمک‌های مردمی را در جشن عاطفه‌ها داشتیم و ۳۰۸ میلیارد تومان جمع‌آوری شد که جا دارد از مردم بابت این همراهی تشکر کنیم.

عسگریان با اشاره به اینکه مردم در شدیدترین شرایط اقتصادی پای کار هستند، گفت: در حادثه سیل در استان‌های مختلف از سوم فروردین نیرو‌های ما آماده‌باش کامل بودند و استان‌ها را به سه قسمت تقسیم کردیم و تاکنون ۱۶۸ میلیارد تومان برای سیل‌زدگان جمع‌آوری شده که است که ۴۷ میلیارد تومان آن نقدی است و حدود ۱۱۶ میلیارد تومان آن کالا است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: در زلزله کرمانشاه ۵۵۰۰ هزار مسکن ساخته‌ایم که حجم کمک‌های مردمی ۱۵۰ میلیون تومان بود که ۱۵ میلیارد تومان آن نقدی بوده که طی یکسال و نیم گذشته جمع‌آ‌وری شده است.

وی افزود: در بیش از ۳۰ روز ۱۶۸ میلیارد تومان کمک‌های مردمی جمع‌آوری کردیم و همچنان مردم می‌توانند با استفاده از درگاه‌های ذیل از جمله #۹۹*۸۸۷۷* شماره حساب ۳۳۳۳ بانک ملی و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ بانک ملی کمک‌های خود را به سیل‌زدگان پرداخت کنند.

عسگریان افزود: یکی دیگر از مشکلات ما بحران بعد از حادثه است که سازندگی بسیار گران تمام می‌شود و ما تعهد کردیم ۲۵ هزار مسکن در مناطق سیل‌زده ساخت و تعمیر داشته باشیم که ۸ هزار مسکن کاملا تاسیس خواهد شد که ۲۵۰۰ مسکن آن در شهر و ۵۵۰۰ مسکن نیز در روستا است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: در زلزله کرمانشاه نیز ساخت مسکن تعهد کرده‌ایم که تمام مسکن‌ها را با تجهیزات کامل تحویل دادیم.

وی گفت: با توجه به اینکه سیل لوازم مورد استفاده مردم را از بین برده است، گفت: بسته‌های لوازم خانه به ارزش ۱۵ میلیون تومان تهیه شده است که به مناطق سیل‌زده اعزام خواهد شد.

عسگریان در مورد برگزاری جشن ماه رمضان نیز گفت: در حال حاضر موکب‌ها در خوزستان روزی ۴۰۰ هزار پرس غذا می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین کمیته امداد نیز ۲ هزار تن علوفه را به مناطق سیل‌زده ارسال کرده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، گفت: ۱۸۵ مرکز نیکوکاری در کشور وجود دارد و کمک‌هایی که تاکنون برای مناطق سیل‌زده جمع آوری شده که ۴۱ درصد کمک‌های جمع‌آوری برای مناطق سیل‌زده از این مراکز نیکوکاری بوده است و امیدواریم تا پایان سال تعداد مراکز نیکوکاری ما به ۵ هزار مرکز برسد.

وی گفت: قرار است در ۳۰۰ حوزه علمیه مرکز نیکوکاری دایر شود و تا پایان سال تمام حوزه علمیه طلاب یک مرکز نیکوکاری خواهند بود.

عسگریان گفت: ما به دنبال راه‌اندازی مراکز نیکوکاری اصناف نیز هستیم در حال حاضر هر استان دو مرکز نیکوکاری اصناف دارد که در شرایط مختلف به خوبی عمل می‌کند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: امیدواریم در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه مبارک رمضان امسال ۲۰۰ هزار نفر حامی جذب کنیم. در حال حاضر ۱۴۸ هزار یتیم داریم که سرانه پرداختی به هر کدام ۲۵۳ هزار تومان در ماه است و ما یتیمی در کشور نداریم که شناسایی نشده باشد و ۱۴۲ هزار نفر نیز محسنین داریم که حدود ۱۳۰ هزار تومان ماهیانه به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هزار حامی در سطح کشور فعال هستند که سال گذشته این تعداد ۷۰۰ میلیارد تومان به یتیم‌ها کمک کرده‌اند.

عسگریان گفت: تمام تلاش‌مان این است که تعداد حامیان را امسال به ۸۰۰ هزار نفر برسانیم و امیدواریم تا ۴ سال آینده حامیان به ۴ هزار نفر برسد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: در ماه مبارک رمضان حداقل به ۲ میلیون نفر اطعام می‌دهیم. همچنین در سال گذشته ۱۴۲ میلیارد تومان درخصوص سبد کالا برای مددجویان هزینه شد وامسال ۲ میلیون نفر را اطعام می‌دهیم که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

وی گفت: سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد بودند که به خاطر مشکلات سال ۹۷ به ۲ میلیون خانواده رسیده است و با توجه به سیل اخیر نیز تعداد مددجویان کمیته امداد از ۲ میلیون نفر نیز پیشی گرفته است.

عسگریان درباره زکات و فطریه سال گذشته گفت: برای سال ۹۸ پیش‌بینی می‌کنیم میزان زکات و فطریه به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد و سال گذشته نیز ۵۰۰ میلیارد تومان جمع آوری شد.

وی درباره جمع آوری صندوق‌های صدقات گفت: سال ۹۷ حدود ۶۴ هزار صندوق صدقات بزرگ جمع آوری شد و امسال ۶۰ هزار صندوق دیگر جمع آوری می‌شود و کمیته امداد به دنبال توسعه صندوق‌های الکترونیک است.

عسگریان با اشاره به اینکه ۲۳۰ هزار صندوق صدقات بزرگ در کشور فعال است، گفت: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های صدقات جمع آوری شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار