کد خبر:۷۶۰۸۹۲
معاون اداری مالی دانشگاه خبر داد

تبدیل وضعیت کارکنان اولویت دانشگاه پیام نور/ تعدیل نیرو نداریم

معاون اداری مالی دانشگاه پیام نور بر بهبود وضعیت استخدامی کارکنان تاکید کرد و گفت: طرح‌های خوبی در راستای تبدیل وضعیت کارکنان دانشگاه ارائه داده‌ایم و هیچ گونه تعدیل نیرویی نداریم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن علیزاده معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور بر بهبود وضعیت استخدامی کارکنان تاکید کرد و گفت: طرح‌های خوبی در راستای تبدیل وضعیت کارکنان دانشگاه ارائه داده‌ایم و به طور جدی به دنبال اجرایی کردن آن‌ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور نسبت به سایر دانشگاه‌ها از وضعیت مطلوبی برخوردار است، افزود: دانشگاه پیام نور رفع دغدغه کارکنان را مهم‌ترین وظیفه خود می‌داند و در این راستا نیز هیچ گونه تعدیل نیرویی نخواهیم داشت.

وی افزود: خوشبختانه دانشگاه پیام نور طی سال گذشته، در کسب در آمد‌های غیر شهریه‌ای رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور تبدیل وضعیت همکاران علمی را یکی دیگر از اولویت‌های مهم دانشگاه خواند و اظهار داشت: خوشبختانه در این راستا نیز اقدامات مؤثری صورت گرفته و تعداد قابل توجهی از همکاران ما در هیأت مرکزی جذب وزارت علوم موفق به دریافت احکام پیمانی شده‌اند.

وی با اشاره به تفویض اختیار به استان‌ها نیز اظهار داشت: در سال جاری صدور احکام کارگزینی را به استان‌ها واگذار کرده‌ایم و این مسئله موجب تسهیل در امور کارکنان خواهد شد.

علیزاده ضمن بازدید از پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه پیام نور در استان سیستان و بلوچستان بر لزوم تکمیل این پروژه‌ها با استفاده از تسهیلات بانکی تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار