کد خبر:۷۶۱۷۹۹

افزایش ۳۶ درصدی صادرات غیر نفتی ایران به پاکستان

صادرات غیر نفتی ایران به پاکستان در سال گذشته حدود ۹۱۷ میلیون دلار بوده که نسبت به سال ۱۳۹۶ بیش از ۳۶ درصد افزایش یافته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صادرات غیر نفتی ایران به پاکستان در سال گذشته حدود ۹۱۷ میلیون دلار بوده که نسبت به سال ۱۳۹۶ بیش از ۳۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش رسانه‌های محلی پاکستان مواد غذایی بسته بندی یا کنسرو شده، انواع محصولات لبنی و گوشتی، خشکبار، مواد شوینده و بهداشتی، نوشیدنی‌های مختلف، انواع میوه و ظروف و لوازم آشپزخانه تنها بخشی از کالا‌های وارداتی از ایران در فروشگاه‌های پاکستانی است.

مجموع کل مبادلات ایران و پاکستان نیز با بیش از ۱۹ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۶ (۱ میلیارد و ۳۲۰ میلیون دلار) به یک میلیارد و ۵۷۸ میلیون دلار رسید.

پاکستان به عنوان کشوری با جمعیت بیش از ۲۲۰ میلیون نفر اگر چه خود، صادرکننده مواد غذایی از جمله محصولات کشاورزی و دامی است، اما می‌تواند به عنوان مقصد صادراتی محصولات ایران در زمینه‌های مختلف به ویژه لوازم ساختمانی، کاشی، سرامیک و سیمان مطرح شود.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که عمران‌خان نخست وزیر پاکستان در سفر اخیر خود به ایران از تلاش برای گسترش تجارت بین دو کشور و برطرف کردن موانع در این زمینه خبر داد.

تسهیل در صدور روادید بازرگانان ایرانی نخستین اقدام دولت پاکستان برای گسترش روابط تجاری دو کشور بود این در حالی است که بانک‌های چینی حاضرند نقش خود را برای افزایش تجارت علا رغم تحریم‌ها ایفا کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار