همزمان با حضور روسای دانشگاههای مجارستان در دانشگاه شیراز و در نشست مشترک هیات مجارستانی با هیات رئیسه دانشگاه شیراز، تفاهمنامه همکاری علمی میان این دانشگاهها به امضا رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با حضور روسای دانشگاههای مجارستان در دانشگاه شیراز و در نشست مشترک هیات مجارستانی با هیات رئیسه دانشگاه شیراز، تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشگاه شیراز و سه دانشگاه مجارستان به امضا رسید.
در این نشست که در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه شیراز ترتیب یافت، درخصوص راههای گسترش همکاریهای علمی و آموزشی دوجانبه بحث و تبادل نظر شد.
خاقانی نژاد، مدیر مرکز همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه شیراز گفت: دانشگاه تکنولوژی و اقتصاد بوداپست (Budapest University of Technology and Economics)، دانشگاه Eötvös Loránd و Kaposvar سه دانشگاهی بودند که با دانشگاه شیراز تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
خاقانی نژاد مطرح کرد: تفاهم نامه همکاری با محوریت تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دورههای مشترک آموزشی و پژوهشی، دورههای کوتاه مدت آموزش زبان فارسی، آموزش مجازی (الکترونیکی)، راههای ارتقای توان علمی و آموزشی و انجام فعالیتهای پژوهشی مشترک منعقد شد.
مدیر مرکز همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه شیراز با اشاره به قدمت ۷۰ ساله و معرفی ظرفیتهای بین المللی دانشگاه شیراز، اظهار امیدواری کرد و گفت: در چارچوب همکاری علمی بین دو دانشگاه، طرفین از ظرفیتها و تجارب یکدیگر استفاده کنند.
وی بیان کرد: همکاری بین المللی میان دانشگاههای ایران و کشورهای مختلف برای توسعه و رشد علمی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
در این مراسم، نمایندگانی از دانشکدههای کشاورزی، علوم، مهندسی، ادبیات و علوم انسانی و علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه شیراز به معرفی توانمندیهای خود پرداختند.
همچنین به منظور گسترش همکاریهای علمی، روسای ۹ دانشگاه مجارستان با روسا و معاونان ۵ دانشگاه و نهاد آموزش عالی فارس دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست که به میزبانی مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد، روسا و معاونین دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی فارس و مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری به معرفی ظرفیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری مرکز علمی خود به هیات مجارستانی پرداختند.
در این نشست همچنین زمینه همکاری دانشگاههای مجارستان با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری در مباحثی از جمله رتبه بندی دانشگاه ها، تبادل اطلاعات علمی، ثبت نشریات مجارستان در پایگاه استنادی و تاسیس شاخه رایسست در دانشگاههای مجارستان با هدف حمایت از کرسیهای زبان و ادب فارسی بررسی شد.