حفاظت و مرمت سازه هاي آبي وظيفه مشترک ميراث فرهنگي و وزارت نيرو
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۵

حفاظت و مرمت سازه هاي آبي وظيفه مشترک ميراث فرهنگي و وزارت نيرو

موضوع حفاظت از سازه‎هاي آبي شوشتر و نيز ديگر سازه‎هاي آبي کشور در جلسه اي مشترک ميان مسئولان معاونت ميراث فرهنگي و وزارت نيرو مورد توافق قرار گرفت.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي معاونت ميراث فرهنگي، فريبرز دولت‎آبادي با اشاره به نگاه و حساسيت مثبت وزارت نيرو بر روي سازه‎هاي آبي تاريخي کشور و تلاش گنجينه ملي آب براي حفاظت از اين سازه‎ها گفت: ما از اين حساسيت وزارت نيرو استقبال کرديم.

وي افزود: گنجينه ملي آب مدتي است که طرحي را در زمينه سازه‎هاي آبي شوشتر آغاز کرده است و با توجه به اينکه اين اثر به عنوان طرح پيشنهادي ما براي ثبت در فهرست ميراث جهاني مطرح است بنا براين به اين جمع‎بندي رسيديم که نياز به هماهنگي بيشتري اين دو مرکز وجود دارد.

دولت آبادي اضافه کرد: با توجه به اينکه مشاوره طرح در مرحله‎اي است که بايد گمانه‎زني روي سازه‎هاي آبي شوشتر انجام گيرد تا بتواند مقدمات مباحث مربوط به استحکام‎بخشي سازه‎ها را اجرا کند، بحث‎‎هايي در زمينه چگونگي انجام دادن اين کار مطرح شد.

وي با اشاره به تصميمات مهمي که در حاشيه اين جلسه اتخاذ شد افزود: قرار شد در يک برنامه مشترک ميان معاونت ميراث فرهنگي و وزارت نيرو، مباحث ساماندهي، حفاظت و مرمت ساير سازه‎هاي آبي موجود در کشور مانند تأسيسات آبي موجود در جوار زاينده‎رود، سازه‎هاي آبي موجود در ادامه رود کارون، آسياب هاي آبي، قنوات، سدها و بندهاي موجود و کل سازه‎هايي که با مبحث آب در ارتباط است، مطرح و درخصوص آنها بررسي‎‎هاي لازم انجام شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار