آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۷۵۰
در جلسه مطالباتی دانشجویان عنوان شد

قول شش ماهه رئیس بهزیستی استان زابل به دانشجویان / تا شش ماه آینده هیچ کودک خیابانی در سطح شهر دیده نمی‌شود

جمعی از اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل با میر، رئیس بهزیستی استان زابل برای پیگیری حل مشکلات اجتماعی دیدار و گفتگو کردند.

قول شش ماهه رئیس بهزیستی استان زابل به دانشجویان / تا شش ماه آینده هیچ کودک خیابانی در سطح شهر دیده نمی‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرشاد آشنود، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، پیرامون دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل با میر، ریاست بهزیستی شهرستان گفت: طی این جلسه مطالباتی، چون پیگیری وضعیت کودکان کار، کارتن خواب‌ها، اعتیاد در کودکان، زنان سرپرست خانوار، وضعیت معلولین در سطح شهر و غیره مطرح شد و سپس به بررسی ظرفیت‌ها و امکانات بهزیستی نظیر گرم خانه‌ها، کمپ‌های ترک اعتیاد، مراکز نگهداری از کودکان کار که در سطح شهر فعال هستند پرداخته شد.

قول شش ماهه‌ی ریاست بهزیستی استان زابل به دانشجویان / دانشجویان زابل به حل مشکلات اجتماعی شتافتند

به گفته‌ میر علت اصلی تداوم این وضعیت عدم تخصیص بودجه‌ کافی و متناسب از سوی دولت است که دست بهزیستی را از انجام بسیاری از مواردی که وظیفه مسلم آن است، کوتاه می‌کند.

 

وی همچنین از کیفیت همکاری سازمان‌های مختلف برای حل بسیاری از بحران‌های شهری و اجتماعی انتقاد کرد.

قول شش ماهه‌ی ریاست بهزیستی استان زابل به دانشجویان / دانشجویان زابل به حل مشکلات اجتماعی شتافتند
در پایان این جلسه وی به دانشجویان قول داد که تا شش ماه آینده هیچ کودک خیابانی در سطح شهر نباشد و بی شک پیگیری این موضوع ظرف مدت مشخص شده تا تحقق آن ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار