
کد خبر:۷۶۴۱۸۳
برای اولین بار در کشور؛
مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی، برای نخستین بار در کشور، در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی، برای نخستین بار در کشور، در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.
در این مراسم، بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تأکید بر ضرورت نوآوری و تجاریسازی، همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بینالمللی و توسعه و رونق صنعت دانست.
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راهاندازی شده است و در این مرکز با بهرهگیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از همافزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینهسازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کمچرب، کم شیرین، کمنمک و نوشیدنیهای فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرفکننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.
در این مراسم، بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تأکید بر ضرورت نوآوری و تجاریسازی، همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بینالمللی و توسعه و رونق صنعت دانست.
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راهاندازی شده است و در این مرکز با بهرهگیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از همافزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینهسازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کمچرب، کم شیرین، کمنمک و نوشیدنیهای فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرفکننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.