آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۹۱۴
به همت پژوهشگران دانشکده کشاورزی؛

دانشجویان دانشگاه فردوسی موفق به تولید و برداشت نمونه‌های قارچ صدفی شدند

پژوهشگران دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به تولید و برداشت نمونه‌های قارچ صدفی صورتی در گلخانه شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به تولید و برداشت نمونه‌های قارچ صدفی صورتی در گلخانه شدند.

احسان عزیزی، مسئول پایلوت قارچ واحد ویژه خدمات تخصصی علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ویژگی عمده تولید و برداشت این گونه قارچ، مشارکت دانشجویان در مهارت آموزشی و حضور در دوره سه ماهه کسب تجربه به شکل تئوری و عملی است به‌نحوی‌که در تهیه و فرآوری کمپوست، مایه‌زنی، تهیه اسپاون (بذر قارچ)، پاستوریزه‌کردن بستر تا مرحله برداشت محصول، دانشجویان حضوری مؤثر داشته‌اند.

عزیزی افزود: قرار است در راستای مهارت‌آموزی به دانشجویان، مدرسه فصلی قارچ راه‌اندازی و به ارائه آموزش‌های کاربردی مبادرت کرده و در این مدرسه، دانشجویان در هر مرحله و در هر فصل با پرورش و تولید یک‌گونه قارچ آشنا شوند.

گفتنی است، قارچ صدفی صورتی یا سالمون (Plearotus-djamor) شامل مخلوطی از قارچ‌های صدفی صورتی‌رنگ است و دارای خاصیت دارویی و سرشار از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی، ترکیبات داروئی و عناصر مهم می‌باشد که می‌تواند در فرآورده‌های غذائی و درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار