کد خبر:۷۶۴۹۵۷
نتیجه نظرسنجی از اقتصاددانان برجسته جهان؛

خطر رکود آمریکا با داغ‌تر شدن تنش‌های تجاری بالا رفته است

طبق نظر اکثریت اقتصاددانانی که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده‌اند، در طول ماه گذشته، جنگ تجاری آمریکا و چین ریسک رکود آمریکا را بالا برده است و احتمال وقوع آن در ۲ سال آینده ۴۰ درصد شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، طبق نظر اکثریت اقتصاددانانی که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده‌اند، در طول ماه گذشته، جنگ تجاری آمریکا و چین ریسک رکود آمریکا را بالا برده است و حالا ۴۰ درصد احتمال دارد این امر در ۲ سال آینده اتفاق بیافتد.

این درحالی است که در نظرسنجی یک ماه قبل از این (ماه آوریل)، میزان این ریسک ۳۵ درصد پیش‌بینی شده بود. ترامپ جنگ تجاری ادامه‌دار خود با چین را بحثی جزئی نامیده است، اما حالا نشانه‌های واضحی از تأثیر منفی این اختلافات تجاری بر اقتصاد پدیدار شده‌اند و دوباره بازار‌های سهام پر از تنش و اضطراب هستند.

بیش از یک چهارم اقتصاددانانی که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند احتمال رکود اقتصادی آمریکا در ۲ سال آینده را بیش از ۵۰ درصد اعلام کردند.

همچنین بدبینانه‌ترین پیش‌بینی هم که قبلاً ریسک رکود در یک سال آینده را ۶۰ درصد برآورد کرده بود، حالا به ۷۰ درصد رسیده است.

همچنین پیش‌بینی شد که اقتصاد آمریکا در ۳ ماهه جاری، نسبت به سه ماه اول سال، تا حد قابل‌توجهی کُند شود و رشد آن از ۳.۲ درصد به ۲.۰ درصد برسد. همچنین پیش‌بینی شد که رشد اقتصاد آمریکا تا انتهای سال ۲۰۲۰ به کمتر از ۱.۸ درصد افت کند.

به نوشته رویترز، تأثیرات منفی جنگ تجاری همین حالا هم در اقتصاد آمریکا احساس شده است و غول صنعت خرده‌فروشی آمریکا، وال‌مارت، به مشتریان خود هشدار داده است که به زودی به علت تعرفه‌های بالاتر کالاها، قیمت‌ها افزایش خواهد یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار