کد خبر:۷۶۵۰۶۹

۳۴ هزار واحد خسارت دیده لرستان ارزیابی شد/ بازسازی یک ساله تمام واحد‌ها

رئیس ستاد هماهنگی بازسازی لرستان با بیان اینکه تاکنون ۳۴ هزار واحد خسارت دیده لرستان ارزیابی شده است، گفت: تمام واحد‌های تخریبی در مدت یک سال تحویل مردم داده می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رضاخواجه‌ای در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به اینکه تاکنون ۳۴ هزار واحد در استان لرستان ارزیابی خسارت شده است اظهارداشت: کار ثبت سامانه ۲۹ هزار پرونده نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۴ هزار و ۹۰۰ پرونده برای واحد‌های خسارت دیده از سیل تشکیل شده است افزود: مالکانی که واحد‌های آن‌ها بر اثر سیل آسیب دیده است می‌توانند جهت تشکیل و تکمیل پرونده به ستاد‌های بازسازی معین در استان مراجعه کنند.

رئیس ستادهماهنگی بازسازی استان لرستان عنوان کرد: در بحث خسارت‌ها ۴ هزار و ۴۰۰ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده و تاکنون نیز ۶۵۰ پرونده با بانک‌های عامل عقد قرار داد شده است.

وی بیان کرد: تاکنون کار آوار برداری ۷۰۰ واحد مسکونی استان انجام شده و عملیات پی‌کنی ۳۰۰ واحد مسکونی نیز انجام گرفته است.

خواجه‌ای نقش مردم را در پیشبرد روند بازسازی واحد‌های سیل‌زده استان لرستان بسیار موثر دانست و گفت: در بحث بازسازی موفقیت ما در گرو همکاری با مردم است و براساس برنامه ریزی انجام شده تمام واحد‌های تخریبی در مدت یک سال تحویل مردم داده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار