عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما گفت: رسانه وسیله رشد افراد است و میتوان از این ابزار برای اصلاح روند آموزش در کشور استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم دورهمی و افطار دانشجویان و اساتید دانشگاه خیام مشهد به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد و سیدبشیر حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما مهمان ویژه این مراسم بود.
حسینی در این مراسم با بیان اینکه رسانه فوق العاده پیچیده و در دسترس است، گفت: رسانه وسیله رشد افراد است و پیش از این بود یا نبود رسانه اهمیت چندانی نداشت، اما امروز حضور رسانه در زندگی انسان قطعی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما با اشاره به اینکه رسانه که ابزار رشد عدهای است، باعث اتلاف عمر برخی دیگر شده است، بیان کرد: خواستگاه من دانشگاه است و اگر امروز به رسانه رفتم به این دلیل بود که احساس کردم رسانه هم امروز برای ما یک دانشگاه است.
وی به اهمیت اصلاح روند آموزشی در کشور اشاره کرد و گفت: اگر با این رویکرد که رسانه هم نوعی دانشگاه است، وارد رسانه بشویم، میتوانیم از این طریق به دنبال اصلاح روند آموزش باشیم.
حسینی بیان کرد: در جمع دانشجویان انگشت شمار افرادی هستند که واقعا برای مسائل علمی و بدون اهمیت دادن به مدرک تحصیلی به دانشگاه آمده باشند و تخمین میزنیم ۸۰ درصد جمعیت فرهیخته دانشگاهی بخاطر موارد دیگر به دانشگاه میآید.
وی افزود: شرط موفقیت فرمول پنج بعلاوه یک است یعنی پنج ویژگی دیگر به جز مهارت کار داشته باشید و آن ویژگیها عبارتست از ابتکار، پشتکار، همکار، نمونه کار، کارآفرینی.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: باور نداریم فردی در کار موفق باشد، اما پشتکار نداشته باشد و اگر هم شد موفقیت حبابی دارد و به همین ترتیب اگر کار خلاقانه نباشد باتوجه به شلوغ بودن بازار کار و چسبیدن برخی کهنسالان به صندلی مدیریت، فرد موفق نخواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه اگر انسانی توانمند هستید با اهمیت به رسانه نمونه توانمندی خودتان را نشان بدهید، افزود: در برنامه عصر جدید ۶ نفر را مقابل دوربین مشاهده میکنند در حالی که در این برنامه ۷۰۰ نفر در حال فعالیت هستند و لذا بدون همکار و کار تیمی موفقیت امکان پذیر نیست.
حسینی ارزش کار تیمی در این شرایط اجتماعی و اشباع بازار را فوق العاده دانست و گفت: کار روی زمین مانده زیاد است، ولی میز و صندلی خالی وجود ندارد لذا نسل جوان امروز باید بتواند کارآفرینی کند و دوباره در این مسیر یکی از ابزار مهم رسانه است.
وی با اشاره به اینکه فضای رسانه در فضای فرهنگی ما مؤثر است، افزود: باید اینقدر کار و تلاش کنیم تا روال فرهنگی اصلاح شود و بایستی در این مسیر هوشمندانه از ابزارهای رسانه استفاده کنیم.
استاد حوزه ارتباطات و رسانه تصریح کرد: باور داریم که هر چه بیشتر افراد را مطالعه میکنیم بیشتر به آن مطمئن میشویم که ما یک بار بیشتر عمر نمیکنیم و لذا باید تصمیم بگیریم به سمت آرزوها قدم برداریم که البته هزینههای بسیار بالایی دارد و برای موفقیت باید عرق و برنامه ریخت.
وی با بیان اینکه برای بی انگیزگی بهانه زیاد است، خاطرنشان کرد: باید محکم کار کنیم و آن را باور داشته باشیم و البته شکوفایی ممکن است دیر صورت بگیرد، اما حتما روزی ایجاد خواهد شد.