کد خبر:۷۶۷۲۴۱

فروش دارو‌های گیاهی در عطاری‌ها، ممنوع شد

مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عطاری‌ها تنها مجاز به عرضه گیاهان دارویی هستند، گفت: فروش دارو‌های گیاهی تنها در داروخانه مجاز بوده و عرضه آن در عطاری‌ها ممنوع است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهناز خانوی، با تاکید بر اینکه عطاری‌ها تنها اجازه فروش گیاهان دارویی بسته بندی و فله را دارند، عنوان کرد: اگر فروارده‌ای بسته بندی بوده و ادعای درمانی داشته باشد، مجاز به عرضه در عطاری‌ها نیست.

وی با تاکید بر اینکه فروش فروارده‌ای که شکل دارویی دارد، در عطاری ممنوع است، تصریح کرد: تهیه این فراورده‌ها تنها از داوخانه‌های مورد تائید سازمان غذا و دارو است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، به گفته خانوی، سازمان غذا و دارو بر فعالیت داروخانه نظارت دارد و فراورده از نظر تاریخ، سلامت، مجوز، بررسی علمی قابل اعتماد هستند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مردم برای تهیه فرواده‌های سلامت محور به داروخانه‌ها مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار