کد خبر:۷۶۸۲۲۸
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو

ابطحی: حتی شورای عالی انقلاب فرهنگی و فرهنگستان، به ترویج زبان فارسی توجهی نشان ندادند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: دشمن درصدد است زبان فارسی را که مانند یک نخ تسبیح، دانه‌ها را در کنار هم قرار داده از بین ببرد.

سیدمحمدجواد ابطحی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به لزوم توجه به زبان فارسی اظهار داشت: بحث زبان فارسی به عنوان یک مولفه مهم در ایجاد وحدت ملی محسوب می شود.

وی ادامه داد: علی رغم لهجه ها و اقوام مختلف، زبان فارسی به عنوان متن کتب علمی و اداری ما شناخته و یکی از هویت های ایرانی بودن ما تلقی می شود.

ابطحی با بیان اینکه زبان فارسی تا مدت ها به عنوان زبان علمی دنیا مطرح بوده است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها درباره ضرورت توجه به زبان فارسی تذکر داده اند و حتی فرموده اند که باید پایان نامه های علمی دکتری و تحصیلات تکمیلی به فارسی تدوین شود و ارجاعات به زبان فارسی درآید تا اروپایی ها، آفریقایی ها و آمریکایی ها برای یادگیری این زبان اصیل تلاش کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات یادآور شد: متاسفانه علی رغم اینکه مجلس در زمان بودجه بندی به 18 دستگاه جهت ترویج زبان فارسی بودجه تخصیص داد اما متاسفانه هیچ یک از این دستگاه ها حتی شورای عالی انقلاب فرهنگی و فرهنگستان زبان فارسی به این موضوع توجهی نشان ندادند. 

ابطحی با بیان اینکه متاسفانه اساتید دانشگاه، پزشکان و نمایندگان مجلس نیز اهتمامی به این موضوع ندارند، گفت: حتی رادیو و تلویزیون نیز به عنوان تاثیرگذارترین نهاد فرهنگی در حال فاصله گرفتن از زبان فارسی هستند.

وی تاکید کرد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب نسبت به حفظ زبان فارسی احساس خطر می کنند و اگر این مولفه از بین برود یکی از بزرگترین عوامل زمینه اتحاد از بین می رود.

نماینده مردم خمینی شهر با تاکید بر اینکه دشمن به شدت برای تخریب این زبان اصیل برنامه ریزی می کند، خاطرنشان کرد: دشمن درصدد است زبان فارسی را که مانند یک نخ تسبیح، دانه ها را در کنار هم قرار داده از بین ببرد از این رو همه موظفیم از سنین کودکی و از دوران مهدکودک کار را به صورت جدی در این زمینه شروع کنیم و حتی بر روی اسامی فرزندانمان توجه لازم دااشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار