آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۸۳۱۴
مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح:

۱۱ بیماری جدید خاص زیر پوشش بیمه قرار می‌گیرند / چتر حمایتی بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح برای بیماران صعب العلاج گسترده‌تر می‌شود

دکتر امیر نوروزی مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح (ساخد) در همایش مدیران ارشد این سازمان، از گسترش چتر حمایتی ساخد برای بیماران صعب العلاج خبر داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، دکتر امیر نوروزی مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح (ساخد) در همایش مدیران ارشد این سازمان، از گسترش چتر حمایتی ساخد برای بیماران صعب العلاج خبر داد وگفت: امروزه یکی از مهمترین چالش‌های بیمه‌های اجتماعی کشور پوشش هزینه ­های درمانی کمرشکن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

نوروزی افزود: سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح که همواره در بین سایر سازمان­‌های بیمه گر کشور پیشرو بوده است در راستای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج یازده مورد بیماری جدید شامل: سایر بدخیمی‌های پوستی، بدخیمی‌های بافت نرم و بافت همبند، بدخیمی متاستاتیک لنف نود با منشاء نامشخص، بیماری GM۱ گانگلیوزیدوز، شارکو ماری توث، Devic، SMA، CIDP، CVID، گیلن باره و سندروم نفروتیک را به فهرست بیماری­های ویژه و تحت پوشش اضافه کرد.

نوروزی خاطرنشان کرد: همچنین هفت مورد از بیماری­های ویژه قبلی (دمانس عروقی، آلزایمر، سایر انواع دمانس، انواع دیابت نوع ۱ و ۲، لوپوس اریتماتوز سیستمیک، پروانه ای) از گروه بیماران پرونده­‌ای به گروه بیماران صعب العلاج جهت افزایش حمایت­‌های هزینه­‌ای تغییر یافته است.

وی همچنین از افزایش مدت زمان اعتبار پرونده‌های بیماران صعب العلاج خبرداد و افزود: جهت تسهیل در دسترسی به خدمات و تشکیل پرونده این گروه از بیماران، مدت زمان اعتبار پروندۀ این بیماری­ها نیز افزایش یافته است که به عنوان مثال، اعتبار پرونده بیماران دیابتی که ۶۱ درصد بیماران ویژه سازمان را شامل می‌شوند، از سه سال به ده سال افزایش یافت و مدت زمان اعتبار پرونده سایر بیماران ویژه با توجه به نوع بیماری از یک الی دو به سه، پنج و ۱۰ سال بر اساس نوع بیماری و شرایط خاص آن افزایش یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار