کد خبر:۷۶۸۵۰۶
ستاری:

مسیر توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان در منطقه ترشیز تسهیل می‌شود

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در خصوص تجهیز و تامین امکانات مورد نیاز مرکز نوآوری منطقه ترشیز و تجاری سازی محصولات دانش بنیان این منطقه قول مساعد داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دیدار با نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و مزیت‌های  کاشمر باید ابتدا برروی محصولات دانش‌بنیان کار کرد سپس در زمینه تجاری‌سازی و یافتن بازار و... اقدام کرد.

وی برای تجهیز و تأمین امکانات مورد نیاز مرکز نوآوری منطقه ترشیز قول مساعد داد و عنوان کرد: ما از نیرو‌های خلاق و صاحب ایده بنا به مسئولیتمان حمایت‌های لازم را خواهیم داشت؛ تلاش داریم مسیر توسعه کسب و کار‌های حوزه فناوری و محصولات دانش‌بنیان را فراهم و تسهیل کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: دانشگاه باید بتواند در قالب مسئولیت‌های اجتماعی مشکلات را حل کند و متناسب با ظرفیت‌های منطقه اقدام نماید؛ از سویی ما در دانشگاه‌های منطقه به دنبال این هستیم که در حوزه کارآفرینی به واسطه دانشگاه اقداماتی انجام دهیم به ویژه آن که مرکز نوآوری هم در منطقه فعالیت دارد.

وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری نیز در پارک‌های فناوری استان‌ها فعال شده و براساس تفاهم‌نامه صورت گرفته؛ جهت ارائه تسهیلات به واحد‌های فناور اقدام می‌نماید.

ستاری اظهار کرد: با توجه به وجود ایده‌های خلاقانه در زمینه مزیت‌های منطقه از جمله کشاورزی و دامپروری می‌توان پروژه‌های خوبی را در منطقه اجرا کرد.
 
در ادامه نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با توجه به پتانسیل‌های منطقه در حوزه کشاورزی و دام‍‍‍پروری گفت: مرکز نوآوری ترشیز در آغاز راه برای تولید محصولات دانش‌بنیان و در کنار آن ایجاد اشتغال پایدار نیازمند کمک است.

بهروز بنیادی اظهار کرد: با توجه به مبتنی بودن اقتصاد منطقه بر پایه کشاورزی و دامپروری در سال‌های گذشته طرح‌هایی از جمله طرح پیش رس کردن انگور که کار‌های مطالعاتی بسیاری در این زمینه صورت گرفت اجرا شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر اقداماتی در دست انجام است تا این محصول آماده تجاری‌سازی شود، در حوزه محصولات دیجیتال و یارانه‌ای و در حوزه صنایع دستی و ... هم نیاز به طرح‌های مبتکرانه برای رونق اقتصاد منطقه هستیم.

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر نیز در این نشست گفت: مرکز نوآوری ترشیز با اخذ مجوز در سال ۹۵ مجوز فعالیت خود را ذیل دانشگاه کاشمر آغاز کرده و در حوزه فن‌آوری و نوآوری و برگزاری جشنواره در حوزه اختراعات اقدام و بانک اطلاعاتی فناروان و نوآوران را شکل داده است.

هادی معماریان افزود: ظرفیت‌های منطقه در حوزه کشاورزی بالاست و ۸۵ درصد درآمد مردم منطقه از طریق کشاورزی و دامپروری است.

وی اظهار کرد: در این سال‌ها با اعتبارات اندک مرکز آموزش عالی کاشمر، امور را پیش بردیم، اما یکی از مشکلات ما در مرکز نوآوری بحث فضا بود که با کمک مجموعه شهرستان فضایی بالغ بر ۵۰۰ متر مربع در بیرون دانشگاه به صورت مستقل برای تجهیز هسته‌های نوآور شکل داده‌ایم و آمادگی داریم با مساعدت و کمک معاونت، واحد‌ها و هسته‌های نوآور را با توجه به بانک اطلاعاتی موجود فعال کنیم.

معماریان با اشاره به برگزاری کارگاه در زمینه ثبت اختراعات و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های خصوصی گفت: تلاش‌هایی در حوزه شتاب‌دهی به صنایع تبدیلی انجام داده‌ایم و در این راستا نیازمند حمایت بیشتر هستیم تا مرکز نوآوری ذیل مرکز آموزش عالی کاشمر بتواند زمینه رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار را فراهم کند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر مرکز آموزش عالی کاشمر حدود یک هکتار فضا در اختیار دارد و تا پایان سال تعداد اعضای هیات علمی خود را به بیش از ۱۵ نفر می‌رساند، تا کنون نیز در مجموع اقدامات موثری در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خویش انجام داده‌ایم؛ اما به لحاظ بودجه‌ای در مضیقه هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار