سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مقوله رونق تولید در سالی که تحت این عنوان نامیده شده است، اظهار داشت: کار پیگیری رونق تولید در مجلس به چند کمیسیون تخصصی برمی گردد که باید مجلس از طریق آنها این مطالبه را پیگیری کند تا به صحن علنی منعکس شود.
وی با بیان اینکه بعضی از وزارتخانه ها از جمله وزارت صنعت تلاش هایی در این زمینه کرده اند، افزود: اما به نظرم این تلاش ها نمی تواند به تنهایی به نتیجه برسد چون موانع رونق تولید تک بخشی نیست.
نقوی حسینی مشکلات مربوط به بخش تولید را چندبخشی برشمرد و گفت: در این حوزه چند دستگاه و وزارتخانه درگیر کار هستند و باید در این زمینه یک هماهنگی بین آنها وجود داشته باشد.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی در ادامه تصریح کرد: قبلا این پیشنهاد را داده بودم و مجدد آن را بیان می کنم که اگر بنده به جای آقای رئیس جمهور بودم روزی 2 ساعت برای حل مشکلات صاحبان صنایع عمده در کشور وقت می گذاشتم. در این مدت زمان حداقل از 20 صاحب صنعت عمده و یا نسبتا عمده کشور که با موانع تولید روبرو هستند دعوت می کردم تا به صورت مستقیم مشکلاتشان را حل کنم.
نماینده مردم ورامین ادامه داد: اگر آقای رئیس جمهور بتواند روزانه موانع تولید 20 مرکز تولیدی را رفع کند و آن ها را به حداکثر تولید برساند تا پایان سال می تواند مشکلات حداکثر 6 هزار مرکز صنعتی را حل کند و این میزان مرکز صنعتی در بخش اقتصادی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
نقوی حسینی با تاکید براینکه نمی توان انتظار داشت که دستگاه ها و بخش ها به تنهایی به اداره امور بپردازند، خاطرنشان کرد: به طور مثال اگر پای درد و دل وزیر صنعت که خیلی هم در مراکز تولیدی حضور پیدا می کند، بنشینید می گوید من در این مراکز حضور می یابم اما حل همه موضوعاتش در اختیار بنده نیست.