سرپرست پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از نشست زمین به عمق ۳ متر در ضلع جنوبی محوطه این پردیس خبر داد و گفت: متاسفانه دلیل اصلی این حادثه فرسودگی فضای فیزیکی این دانشکده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، سید فرهاد مسعودی، سرپرست پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر گفت: بعداز ظهر روز دوشنبه ۲۰ خردادماه در پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، هنگام رسیدگی به باغچه ضلع جنوبی این پردیس، زمین نشست کرده و حفرهای به قطر ۱/۵ متر و عمق ۳ متر در زمین ایجاد شد.
وی افزود: حفره ایجاد شده دقیقاً در مسیر رفت و آمد اساتید و دانشجویان قرار دارد و نشست اینچنینی زمین که وقوع آن یا حوادث مشابه آن (بواسطه ترکهای موجود بر روی زمین) باز هم محتمل است، میتوانست و میتواند موجب یک حادثه غیر قابل جبران شود.
سرپرست پردیس علوم دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی تاکید کرد: تصور خالی بودن زمین زیر پای دانشجویان و اساتید، آنهم به عمق ۳ متر در دانشگاهی در پایتخت، شاید برای آنهایی که دانشکده علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی را ندیده اند، عجیب باشد.
مسعودی اظهار داشت: وضعیت فیزیکی پردیس علوم، سالهاست که به یکی از دغدغهها و نگرانیهای مسئولان این پردیس و دانشگاه تبدیل شده است.
وی عنوان کرد: ساختمان فرسوده در کنار قناتی که در زیر این ساختمان قرار دارد، هر روز بر نگرانیهای اعضا هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان این پردیس میافزاید. علی رغم مکاتبات فراوان در این زمینه و هشدارهای مختلف داده شده به مسئولان زیربط، هنوز فکر عاجلی برای این پردیس نشده است.
سرپرست پردیس علوم دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی اظهار داشت: طرح تجمیع دانشگاه میتواند بهترین راه حل برای رفع این مشکل باشد. اگرچه طرحهای گذشته تجمیع دانشگاه به دلایل مختلف یا مسکوت مانده یا به سرانجام نرسیده، اما امیدواریم طرح حال حاضر تجمیع دانشگاه در خیابان پیروزی که در انتظار حمایت نهایی دولت است، به سرانجام برسد.
مسعودی خاطرنشان کرد: پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی هر لحظه مستعد بروز یک فاجعه است. فاجعهای غیر قابل جبران برای قشر دانشگاهی این جامعه و جوانان این مرز و بوم. به امید نهایی شدن تجمیع یکی از دانشگاههای سطح یک کشور و رسیدگی به وضعیت پردیس علوم برای جلوگیری از وقوع یک فاجعه، چراکه پس از وقوع آن، پشیمانی سودی ندارد.