هشدار عضو شورای شهر درمورد ایجاد گود در سه بزرگراه تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۱۲۱۵

هشدار عضو شورای شهر درمورد ایجاد گود در سه بزرگراه تهران

صدراعظم نوری تهران نسبت به عدم ایمنی فعلی شن چاله‌های منطقه ۱۸ هشدار داد و گفت: ایجاد گود شن و ماسه در بین رودخانه کن جنوب بزرگراه فتح، بزرگراه بروجردی و آزادگان خطرآفرین است.

هشدار عضو شورای شهر درمورد ایجاد گود در سه بزرگراه تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا صدراعظم نوری در تذکری اظهار داشت: بیش از ۵۰ سال از آغاز فعالیت استحصال معدن شن و ماسه در محدوده رودخانه کن در منطقه ۱۸ شهرداری می‌گذرد که منجر به ایجاد گود شن و ماسه‌ای به عمق ۵۰ تا ۱۰۰ متر در منطقه‌ای به وسعت ۲۹۱ هکتار در موقعیت بین رودخانه کن جنوب بزرگراه فتح، غرب بزرگراه شهید بروجردی و شمال بزرگراه آزادگان شده است.

وی افزود: خطر‌های ناشی از تجاوز گود به حریم و بستر رودخانه کن احتمال وقوع رانش گسترده در صورت وقوع سیلاب را ایجاد کرده و خطری بالقوه برای بزرگراه فتح و راه‌آهن تهران جنوب است.

نوری خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده برای الزام مالکین به اجرای سازه نگهبان و پایدار سازی موقت و دائم گود از کندی قابل توجهی برخوردار است بنابراین باید استانداری تهران با استفاده حداکثری از ابزار‌های حقوقی و ظرفیت‌های قانونی تصویب طرح ایمن‌سازی مناسب برای پایدار سازی گود زیر نظر مراجع ذی‌صلاح را انجام دهد.


پربازدیدترین آخرین اخبار