کد خبر:۷۷۳۳۶۰

رتبه شصت و پنجم ایران در اقتصاد دانش‌بنیان جهان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: جایگاه اصلی اقتصاد دانش بنیان ایران در چهار سال گذشته ۵۵ رتبه بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون شصت و پنجم جهان است که علت آن این امر شرایط محیط کسب و کار بوده که باید بهبود یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری بعد از ظهر دوشنبه در سفر یک‌روزه خود به کاشان در حاشیه بازدید از چند واحد دانش‌بنیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رونق دانش‌بنیان به یک محیط کسب و کار جدید نیاز دارد و مهم‌ترین اولویت برای رونق کسب و کار‌های دانش بنیان و استارتاپی آمادگی محیط استان برای میزبانی از نوآوری‌های جوانان خلاق است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: جایگاه اصلی اقتصاد دانش بنیان ایران در چهار سال گذشته ۵۵ رتبه بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون شصت و پنجم جهان است که علت آن این امر شرایط محیط کسب و کار بوده که باید بهبود یابد.

وی افزود: رتبه کشور در شاخص نیروی انسانی زیر ۱۰ و در شاخص‌های تولید و پژوهش فناوری نیز رتبه ما بین ۱۰ تا ۲۰ است.

ستاری با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان را بخش خصوصی سرمایه گذاری و حمایت می‌کند بیان کرد: بر این اساس باید به گونه‌ای عمل و رفتار شود تا بخش خصوصی به حضور و سرمایه گذاری در این بخش ترغیب شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به وضعیت شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: در رابطه با بودجه و حمایت‌ها نیز خوشبختانه اتفاقات خوبی رخ داده است و بودجه‌های اشتغال به خوبی تخصیص داده شده است. همچنین بانک‌ها در سال گذشته میزان وامی که بانک‌ها به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده شده بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان بود که این عدد امسال نیز افزایش پیدا میکند.

وی افزود: کارآفرینان و جوانانی در شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت هستند که فروش برخی از آن‌ها به چند هزار میلیارد رسیده و به زودی در کنار بزرگترین شرکت‌های کشور قرار خواهند گرفت که با این شرایط در کاشان نیز ایجاد شود.

ستاری تأکید کرد: کاشان جزو قطب‌های صنعتی بزرگ کشور در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان می‌باشد و یکی از علت‌های شکل گیری آن، زیست سازگان کارآفرینی منطقه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار