به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
احمد شیرزاد در روزنامه آفتاب یزد نوشت: آشنا اخیراً طی توئیتی جریان اصلاحات را مورد هدف قرار داد و در کنایهای به اصلاحطلبان نوشت: «مشکل از اعتبار سوخته فرماندهان سابقی است که مردم باید به «تکرار میکنم» آنان پاسخ مثبت و به جوانان سیما ساخته رأی بدهند.»
باید اذعان داشت که این نخستین بار نیست برخی از اعضای حلقه روحانی اظهاراتی در جهت کمرنگ نشان دادن نقش اصلاحطلبان در انتخابات اخیر مطرح میکنند. قبل از این نیز واعظی در سخنانی سعی کرد که حمایت اصلاحطلبان از روحانی را زیر سؤال ببرد. از این رو، پرسشی که به میان میآید، این است که چرا اطرافیان رئیسجمهور در پاستور گاه و بیگاه چنین اظهاراتی به میان میآورند؟ آنها چه هدفی را به ویژه پس از پایان دولت روحانی دنبال میکنند؟ اعتدالگرایان در حالی حمایت اصلاحات را در انتخابات اخیر از روحانی نادیده میگیرند و به دنبال جدا کردن راه خود از اصلاحطلبان هستند که هنوز مشخص نیست خود برای ماندن در عرصه سیاستورزی چه سرمایهای دارند.
یاران روحانی دارای یک حزب مشخص هستند اما با این همه تصور نمیرود که این جریان در صورت عدم بازسازی تشکیلاتی بتواند در آینده کارساز باشد. از این رو، اظهارات آشنا را باید از این حیث مورد بررسی قرار داد که اگرچه جریان اصلاحات با مشکلاتی در عرصه اجتماعی روبروست و همانطور که اعلام شد به سادگی نمیتوان آرای مردم را در انتخابات آتی برای اصلاحطلبان جلب کرد اما مشکلاتی که برای جریان اصلاحات ایجاد شده به دلیل حمایت از روحانی بوده است. به عبارتی در پی مشکلات به وجود آمده برای دولت، اصلاحطلبان دچار مشکل شدند. بنابراین بر کسی پوشیده نیست اگر اصلاحات امروز با مسائلی روبروست، یاران روحانی در دولت به ویژه واعظی، آشنا و نوبخت در پدید آمدن این مشکلات بیتأثیر نبودند. از این رو، وضعیت چنان نبوده که آشنا و سایر دولتمردان روحانی بدون هیچ نقص و ایرادی عمل کرده باشند و مشکل از اصلاحات باشد. امروز اگر بنا به ادعای آشنا، اعتبار اصلاحات سوخته به دلیل عملکرد روحانی و اطرافیان اوست.
در همین حال روزنامه آرمان نیز به قلم جوادی حصار و در واکنش به توئیت آشنا نوشت: جای بسی تعجب است که اطرافیان رئیس جمهور به جای پرداختن به امور کشور و طرح راهحل برای خروج از شرایط اقتصادی و معیشتی فعلی با نوعی فرافکنی دست به تخریب جریان حامی دولت یعنی اصلاحطلبان و به خصوص رئیس دولت اصلاحات میزنند.
البته این مساله جدید نیست و پیش از این نیز رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت وامدار هیچ جریانی نیست حمایتهای اصلاحطلبان را نادیده انگاشته بود. در این راستا میتوان چندین دلیل برای اینگونه رویکردها از سوی اطرافیان رئیس جمهور برشمرد. یکی از این دلایل ممکن است بدفهمی و درک ناصحیح از شرایط باشد. دوم اینکه تصور کنند جایگاه رئیس دولت اصلاحات و اصلاحطلبان کاهش یافته به نحوی که اگر خودشان را با این مجموعه گره بزنند ممکن است برایشان آسیبزا باشد.
اصلاحطلبان و رئیس دولت اصلاحات اگر در جایی هم متضرر شده باشند، این کاهش مقبولیت احتمالی ناشی از ناکارآمدی، مسامحه و اهمالی است که دستگاههای دولتی و پیرامونیان آقای روحانی در دولت ایجاد کردند. اکنون اصلاحطلبان متهمند به اینکه حامیان این دولتند، بارها گفته شده که اصلاحطلبان نباید چک سفید امضا به آقای روحانی و یارانش بدهند، اما اکنون که خود آنها داوطلب چنین کاری هستند به نظر میرسد بیشتر از این هزینه کردن برای چنین رفتارها و اندیشههایی کاستن از قدر و قیمت اندیشه اصلاحطلبی است.