عضو مرکزیت حزب اعتماد ملی گفت عمر شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان تمام شده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی که برخی اصلاحطلبان، ناکامی بزرگ این طیف در انتخابات مجلس را به گردن شورای مذکور انداختهاند، محمد صادق جوادی حصار به ایلنا گفت: ما از سالهای گذشته تحت عنوان احزاب ابتدا شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب را ایجاد کردیم، بعد از آن شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ایجاد شد که غیرحزبیها هم در آن دخیل بودند، بعد از آن شورایعالی سیاستگذاری را ایجاد کردیم، اما این اواخر اتفاقاتی رخ داد که همزمانی این اتفاقات با همزمانی شکلگیری این مجموعهها، موجب مشتبه شدن امر بر متولیان این حوزه شده بود و تصورشان این بود که، چون شورای سیاستگذاری در این مقطع برخی امور را مدیریت کرده، پس ما پیروز شدیم و به دیگر عوامل در سطح جامعه کمتوجهی میشد. اگر بخواهم راحتتر بگویم برخی فکر میکردند، چون شورایعالی سیاستگذاری دو انتخابات گذشته را مدیریت کرده، ما در سال ۹۴ یا در انتخابات شوراهای ۹۶ پیروز شدیم.
وی درباره سازماندهی مجموعه اصلاحطلبان، گفت: در حوزه سازماندهی مجموعه اصلاحطلبان هم باید مکانیزمهایی را بازبینی یا ابداع کنیم و حتی از جایی قرض بگیریم، ولی به هر ترتیب این احساس وجود دارد که با مکانیزمهایی که تا امروز کار میکردیم، دیگر توفیقی نخواهیم داشت.
وی افزود: به نظر من عمر شورایعالی سیاستگذاری تمام شده است، حتی قبل از انتخابات هم عمر آن تمام شده بود، این شورا در انتخابات اخیر نشان داد که در تصمیمسازی خود به عنوان مهمترین رسالتش دچار تناقض است، از یک طرف میگوید ما در انتخابات لیست نمیدهیم، اما از سوی دیگر میگوید در انتخابات شرکت میکنیم و از جانب دیگر میگوید هر حزبی میتواند به صورت مستقل و جداگانه لیست بدهد، این نوع تصمیمگیری به معنای اتمام ایفای نقش شورایعالی سیاستگذاری است.
جوادی حصار در ادامه درخصوص مطرح شدن موضوعاتی مبنی بر استعفای عارف پس از اعلام استعفای موسوی لاری از این شورا، بیان داشت: پیشنهاد من به آقای عارف به عنوان یک شخصیت متین، منطقی، علمی و کارآمد سیاسی این است که پیش از آنکه دیگران به او بگویند شما نباید باشی، خودش از شورایعالی استعفا دهد و اجازه دهد که احزاب فارغ از تعارفات و یا طعنه و کنایههای سیاسی فرصت بازنگری بدون هیچ مانع سیاسی، اخلاقی و فرهنگی را پیدا کنند.
وی افزود: به عنوان دوست ایشان و مشاور ایشان در مقطع انتخابات از ایشان خواهش میکنم که اجازه ندهند بیشتر از این به حضور ایشان در عرصه سیاسی بیاعتنایی شود و خودشان از ریاست شورایعالی سیاستگذاری استعفا دهند.
جوادی حصار در پاسخ به این سؤال که «آیا اصلاحطلبان خواهند توانست این بازسازی را در طول سال ۹۹ انجام داده و حضور پررنگی در انتخابات ۱۴۰۰ داشته باشند؟»، گفت: من بعید میدانم که بتوانند این اتفاق را به این سرعت رقم بزنند و اگر هم بتوانند بخش زیادی از آن احساسی خواهد بود. اما اگر بخواهند این بازسازی با عمق، پایداری و ثبات بیشتری رقم بخورد، باید ۳ الی ۴ سال به بازنگری در شیوههای ارتباط و ارائه اندیشههایشان به جامعه بپردازند.