آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۸۰۰
به منظور چاپ کتابی؛

عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین با ۶۴ پژوهشگر برگزیده جهان همکاری کرد

استادیار گروه مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی اسفراین در نگارش کتاب تخصصی در زمینه مهندسی مکانیک، شیمی و مواد در انتشارات مطرح الزویر با ۶۴ پژوهشگر برگزیده جهان همکاری کرد.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، محمد حاتمی، استادیار گروه مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی اسفراین در نگارش کتاب تخصصی در زمینه مهندسی مکانیک، شیمی و مواد در انتشارات مطرح الزویر با پژوهشگران برگزیده جهان همکاری کرد.

این کتاب با عنوان «Materials for Biomedical Engineering (مواد برای مهندسی پزشکی)» و به همت ۶۴ پژوهشگر برگزیده از ۱۴ کشور جهان در ۱۷ فصل و ۶۱۶ صفحه تالیف و توسط انتشارات برگزیده الزویر به چاپ رسیده است.

محمد حاتمی نگارش فصل چهارم این کتاب با عنوان مدلسازی در مهندسی پزشکی را عهده دار بوده است.

حاتمی در گفتگو با خبرنگار ما این کتاب را منبع بسیار مناسبی برای استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته مهندسی مکانیک، مواد و شیمی، صاحبان صنایع بزرگ صنعتی و دانشجویانی که در مورد منابع مختلف مهندسی پزشکی و انرژی مطالعه می‌کنند، دانست.
 
این استاد دانشگاه بیان کرد: به رغم کاربرد گسترده کامپوزیت‌ها در گرایش‌های مختلف مهندسی و طیف وسیعی از علوم، تاکنون کتاب مرجعی که کاربرد‌های آن در مهندسی پزشکی را به صورت کامل، شفاف و نظام‌مند تشریح کند، ارائه نشده است و این نقصان مانعی را پیش روی علاقه‌مندان به این عرصه، به ویژه دانشجویان، قرار داده است. لذا، نویسندگان این کتاب تلاش کرده‌اند تا با نگارش کتاب حاضر و ارائه هرچه کامل‌تر مبانی کاربرد نانو و کامپوزیت‌ها در مهندسی نقصان موجود را جبران و مسیر علاقه‌مندان به این عرصه را هموارتر کنند.

لازم به ذکر است، محمد حاتمی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی اسفراین است که نامش در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته و چاپ بیش از ۱۲۰ مقاله علمی JCR و ۵ جلد کتاب توسط ناشران معتبر ملی و بین المللی و همچنین راهنمایی پایان نامه‌ها و رساله‌های متعدد در مقاطع تحصیلات تکمیلی در داخل و خارج از کشور از جمله فعالیت‌های علمی و پژوهشی نامبره است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار